Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Uyuyamayanlarr😫😫😫😫😫😫
Merve_dmr
Merhabaa bayanlarrr 🙄🙄 aranızdaa benım gibii uyku promlemii çekenn varmı acabaa uyusada saat başı uyanıpp uykuya dalamayannn delii olucamm bir haftadır uyuyamıyorm normlde uyku promlemi nedir bilmezdimm 😞😞😞 çözüm bulann çaresi olann 😳😳😳😳😳😳
asilsmom
Merve_dmr
çok geç yatıp çok geç uyaniyorum bende yalnız degilsin merak etmez🥶🥶
hunilimom
Merve_dmr
bacaklarim acayip agriyo nasıl yatarsam yatayım geçiremiyorum 20 lik diş ağrısı çekiyorum karnımda pit pit biseyler kocam yanımda 2 saatir horul horul uyuyor 😃😃 sinirim bozuldu valla
YagmurDaskn
Merve_dmr
Gözlerini tülbentle bağla 😂 harika çözüm bende çok etkili
Aysenur01
Merve_dmr
ben de barım 15. Haftam bitiyor iki saate bir uyanıyorum
Merve_dmr
asilsmom
ama ben hafta içi çalışıyorum çok geçte kalkmıyorum kiii
yamacinannesi
Beeeennn😇👋🏻👋🏻
Merve_dmr
yamacinannesi
çok kötü bişeyy uyumak istiyosun amaa uyuyamıyosun sabah işe gidicem😞😞
asilsmom
Merve_dmr
kaç haftalıksın ?
Sewo
Merve_dmr
aynı durumdayız sabah 7 de çalışıyorm kalkmam lazim az önce yogurt da yedim bakalim işe yarayacak mi
yamacinannesi
Merve_dmr
ben çalışmıyorum ama uykuyu unuttum resmen. Son haftalar heyecan korku bi arada🙄 gözümü kapattığımda rüyamda doğuruyorum sürekli. Yada tam içim geçiyo wc ye uyanıyorum😂😂😂
Merve_dmr
asilsmom
20+6 haftalığımm sen
Msl_ege
Bende aynıyım . Ama 2 gündür eşim çok hasta , dün sabahladım başımda ateşi var diye . Şimdi yine yükseldi . Hasta koca Allah düşman başıma vermesin 😂😂😂 nazı yeter . Benim içimde insan var ben böyle naz yapmadım 😅😅😂😂
Merve_dmr
Msl_ege
Allah şifaa versinn
Vefas
Bende uyuyamıyorum bu günleri arıycaz ama 😂🙏
Merve_dmr
Vefas
evet kesınlikle ama uyuyabilsekk tadını cıkartıp uyucaz ama yok 😞
asilsmom
Merve_dmr
bende 28 haftaligim uyuyamamk birazda psikolojik ama sn bide yarin işe gidiceksin uzan güzelce et duanı kapa gözlerini 😊🙏🏽
asilsmom
yamacinannesi
bende rüyamda sürekli doguruyorum 😔😔
Merve_dmr
yamacinannesi
aynen öylee Allah yardımcımızz olsun 🙏
Merve_dmr
asilsmom
uyuyamadığım zamanda strese giriyorum ayak kemiklerimi kasıyorum ağrı giriyo resmennn 😞😞
Merve_dmr
asilsmom
ben daha o aşamaya gelmedim 🙈🙈
Merve_dmr
hunilimom
kocaları hiç sorma insanın sınırı daha cok bozuluyo :) sen uyuyamıyosun o horull horull uyuyooo 😡
yamacinannesi
Merve_dmr
amin canım😘 sen tadını çıkar ama 20 li haftaların. Sonrası daha zor😇 tatlı zorluklar tabi. Az önce arkadaş yazmış karnımda pıt pıt diye. Ben 38 haftalık oldum. Güm güm vuruyo valla😂😂🙏🏻🙏🏻
Merve_dmr
YagmurDaskn
denedim işe yaramıyo 😂
Fbd
Merve_dmr
yatıyorum dalamıyorum uykuya bacaklarımı suya tutuyorum kalkıp baldır ksımlarını 😊 yatağa geçiyorum kurtmadan ne oluyorsa hemen uykuya dalıyorum kendimce buldum bu çözümü 🤣
hunilimom
Merve_dmr
Adamın umrunda değil az bi masaj yapar gibi oldu sonra uyudu 😃😃
Sonraki Sayfa »