Umutmirzainci Merhaba yarın sabah doğum yapacağım lütfen bana bebeğime dua edin 🤲🏻 çok heyecanlı ve duygusalım 😏
Yldasln0 Benimde yarın doğumum var Allahım hayırlı bir doğum nasip etsin tüm hamilelere sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize inşallah 🙏 bende çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım ilk çocuğum
Umutmirzainci Yldasln0 amin cnm amin.. Benim 2.doğumum ama ilkten daha heyecanlıyım çünkü planlı diğeri çok erken olmuştu her şey oldu bittiye gelmişti 😏
Umutmirzainci Sbhakcnn Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar bahşetsin ❤️🤲🏻
Alinerva Allahım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin çok güzel doğumunuz olsun inşallah sağlıcakla :) ♥️
Eftelya-129 Umutmirzainci bnde 36 haftadayım ama sanırım bel fıtığı var yarın gece mr gircm ağrısına dayanamıyorum ölcm resmen Dirk sezeryana alın beni desm alırlar mı acaba artık dayanamıyorum çok kötüyüm bacağım belimden parmak ucuna kdr ağrıyo yanıyor basamiyorum uyuyamıyorum
1Anneadayiiii Umutmirzainci Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim inşallah çok güzel geçer doğumun Herşey gönlünce olsun ❤️ sende dualarında bana yer verir misin senin yaşadığın şu mutluluğu bende yaşayayım inşallah 🥺❤️
Umutmirzainci 1Anneadayiiii Allah razı olsun inşallah 🤲🏻Rabbim tez vakitte gönlündekini hayırlısıyla sana nasip etsin ❤️🤲🏻