fff9898- 36+6 haftalığım bugün ara ara belimden sancılarım vardı eve sürekli tuvalete gidiyorum az da gelse iki dk bir tuvalete gidiyorum doğum belirtisi olabilir mi
Busraapaydn01_ fff9898- biz 36+6 haftalığız bende neredeyse 10 dkya bir gidiyorum ama doğum belirtisi değil bence bebek baskı yaptığı için
hyena fff9898- doğuma gideceğim gün sabah tuvalete gitmekten ölmüştüm eşim n’oluyo demişti hatta o kadar kalk yat yapmıştım ki en son sancım başlayınca baktım 10 dk bir geliyor doğum olduğunu anladım gittiğimde 4 cm açılmam vardı
hndnn Büyük ihtimal doğum belirtisi:) ilk gebeliğimde sabaha karşı 5 dk ya bir cise kalkmıştım sabah kalkıp dr a gidince 2 cm açılmam vardı
fff9898- hndnn peki bebek sürekli karnında toparlanıyor muydu bende 5 dk bi gidiyorum ve arada belimden sancım geliyor bebek toparlandıkça
hndnn Evet toparlanıp karnım taş gibi oluyordu su an yine 37+4 teyim bakalım ne zaman gelecek :)fff9898-
Hafsa___ Sizin haftanizda başladı 39+2 olduk hala aynı sıklıkla devem etmekte ve hiç bir doğum belirtisi yok ara ara belim ağrıyor okadar :)
fff9898- Hafsa___ herkeste farklılık gösteriyor ilk hamileliğim hangi durumda doğum belirtisi bilmiyorum cuma günü kontrolüm var ama şimdi de hafif sancım var diye hastaneye gitmek istemiyorum geçmezse mecbur giderim artık