Elele markasını öneriyorum ben kimin başlığını görsem. Hem fiyatı piyasaya göre makul hem de oldukça kaliteli buluyorum açıkçası. Benim aldığım model mido2 pusetli travel sistem seti ama bunun haricinde lula modeli de çok beğeniliyor başka modeller de var elbette ama en göze çarpanlar bunlar. genelde arabanın hafif, taşıması ve yer kaplaması kolay olmasına bir de tek elle kapanabilen araba olmasına çok dikkat ediliyor. Tek elle kapanma ve çift yönlü kullanabilme bana göre olmazsa olmaz özellik olmalı. İlk araştırdığım zamanlar bütün isteklerimi karşılayan cybex markaydı ama fiyat olarak bütçemi çok çok aşan bi modeldi ben de alternatif aradım baya bi süre. En son elele markasını keşfettim uzun süre inceledim yorum araştırdım sonuç olarak mido2 modeli aldım. Ama mesela mido2 tek elle değil çift eli kullanarak kapanabiliyor lula model tek tuşla kapanıyor. Araba ölçülerine bakıldığında da lulanın oturma ünitesi midoya göre küçük kalıyor sanki bebek 2 yaştan fazla oturup yatamazmış gibi geliyor bu yüzden içime en sinen olsun diyip lula almamıştım ben. Kısaca sizin arabadan ne beklediğinizle alakalı her şey. Her bi detay başkalarının önceliğini değiştiriyor çünkü. Umarım içinize sinen güzel bi model bulursunuz🤗erken almak her zaman iyidir bu arada doğana kadar taksitleri bitmiş olur en azından 😊