Seymalar 18 haftalık şuan ama sırt üstü yatınca sanki karnım geriliyor gibi aşırı rahatsız ediyor sürekli yan yatmak da zorluyor ne yapacağımı şaşırdım ne zaman rahatsız olmaya başladınız sırt üstü yatmaktan ya da oldunuz mu normal mi bu bilemedim 😂🫢
Minnaksever Seymalar ben daha 13.hafta ama ben de aynıyım kaslarım geriliyo ağrıyo kalçam uyuştu yana yatmaktan hep 🥲
basakc36 Seymalar Ben 26. Haftadan sonra zorlandım sağa dön sola dön sırt üstü yat derken bi şekilde dalıyorum uykuya ama her saat başı uyanıyorum.29. Haftama az kaldı 🙄
metemom_ Seymalar o haftalarda umrunda bile olmasın bebeğin bir ağırlığı yok 26. Haftadan sonra bebek atak dönemine giriyor işte o zaman zorlaşıyor
Emos42 basakc36 bende 26 haftalık hamileyim artık yatakta sağa sola dönmek çok Zor geliyor daha erken diye düşünüp üzülüyordum ileriki haftalarda ne yapacağım diye yüksek kiloda hamile kaldım ağrıları ve ağırlasmayı ona bağlayıp kendime kızıyordum yorumunuzu okuyunca normal olduğunu anladım moral oldunuz 🤭
Gunesim08 Berivan_sr 38. Haftadayım nstde bile sırt üstü yatıyorum 😂😂 Uyurken soluma asla yatamıyorum canım acıyor ya sağ taraf ya da sırt üstü yatıyorum
Galiba 30+6 yeni yeni rahatsiz olmaya basladım nefes alamıyorum diye oda yoksa ara ara uzanyorum yine
cansubck Uyurken bu durumu kontrol edebilen var mı içinizde? Soluma yattığımda nefes sıkıntısı yaşoyorım. Ya sırtüstü ya da sağımda rahat ediyorum. Hiç sırtüstü yatmayanlar nasıl kontrol edebiliyo acaba kendilerini?
Moonfaced Seymalar yan yatıp yastığa sarılıyorum bir bacağımı da karnıma doğru L şeklinde koyuyorum hafiften karnımın bi tarafına doğru yatıyorum 39. Haftadayım karnım çok büyük değil onun avantajı çok rahat uyuyorum
Sakineoncu Berivan_sr bende ama sırt üstü anca uykuya dalıyorum şimdilik bir sorun olmadı çok şükür şuan 8.ayimdayim
hanlnim Seymalar 32.haftama girdim bugün arada sırt üstü uyuyorum bende sağ sol yatıyorum ama sırt üstü de uyuyorum
Cimenn1223 Seymalar 21.haftadaym bu haftaya kdr yattm karnım büyüdüğü icin artk rahatsz oluyorm sırt üstü yatamiyorm hemen karnima agrilar giriyor 5 dkika bile öyle.kalinca gece de yastik koyuyorm bacak arama yarim yüz üstü yatiyorm çok rahat ediyorm ama hafta daha cok ilerleyince bu rahatliktan eser kalmicam tabiki
Cimenn1223 Sakineoncu biliyorum kuzum kizimda cok kramplar çektm mide yanmalar nefes darlığı da cabası🤦🏻♀️ inşAllah bu hamileligm iyi geçer