Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Uyuma pozisyonu
Melike26
Merhabalar 18+2 haftalık hamileyim bu haftalardan itibaren sırt üstü yatılmaması gerektiğini biliyorum. Uyurken yana yatarak uyumaya çalışıyorum ama nerdeyse her uyandığımda sırt üstü uyanıyorum. Ne yapacağım 🙄🙄
hohomoromu
Melike26
o hemen hemen hepımızde oluyordur bende gecen haftalara kadar kendımı sırt ustu uyurken uyandım suan 27 ıstesemde uyuyamıyrm uykumda bıle rahatsz oluyorm bişe olacagnı dusunmuyorm cunkı elımızde olan bır sey degıl 😊😊💙👣
Firdevssongur
Melike26
ben 30 haftalığım bana doktorum uyuma pozisyonu hakkında ilk defa konu açtı . Sırt üstü yatmıyoruz sola veya sağ tarafa yatıyoruz dedi canım . Ama bende bazen kendimi uyandığımda sırt üstü buluyorum malesef 🥴
TayMer
Melike26
Hamile yastıkları var canım istersen onlara bakabilirsin ☺️
Ozcndln
Melike26
canim inanki bende hep sirt ustu yattim bel agrisindan cektigim icin su an 38 e yeni girdik ama degil sirt ustu naparsam yapayim yatamiyorum keske yatsamda sirt ustude olur vala 😉😉
Elaylama
Melike26
ben yanlış hatırlamıyorsam 22'de falan her şekilde yatıyordum yaa ama 20'den sonra dikkat etmek lazım diye biliyorum.
Melike26
hohomoromu
suçlu hissediyor insan kendini ama dimi ya 😊 belki biraz daha büyüyünce istesem de dönemeyeceğim ama bi uyanıyorum sırt üstü üzülüyorum sonra acaba ne kadar süredir böyleyim diye 😀
Melike26
Firdevssongur
istemsiz oluyor ya allah a emanet bebişlerimiz 😊
Bskrt
Melike26
belli bi haftadan sonra istesen de yatamıyorsun zaten vücur kendi ayarlıyor, çok stres yapma şuan bebek küçücük o kadar baskı yapmaz :)
Ben sırt üstü yatmaya kalksam karnıma biri oturmuş gibi ağırlık oluyor nefes alamıyorum
Firdevssongur
Melike26
inşallah kucağımıza alırız sağsalim 😍
Melike26
Bskrt
daha zamanım var ozman üzülmek yerine tadını çıkartayım 😀 saol canım rabbim sağlık versin sana da
Melike26
TayMer
teşekkür ederimm 😊
Melike26
Ozcndln
kıyamam yaa şimdiden zorluyor o zamanları düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kavuşun inşallah 😊😊
Ozcndln
Melike26
aminnnn canim benim insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize ❤❤