Sibellss Kızlar selam 22 haftalık hamileyim 3 4 gündür ishal durumu var ortalıkta salgın olduğu söyleniyor doktorum bol su ve ev yoğurdu önerdi ama geçecek gibi de değil karın ağrısı da cabası. Var mı bu durumu yaşayan yada bir önerisi olan?
Mery6619 Sibellss ateş öksürük eklem agrisi crp yüksekliği yeni geldim acilden. Parola vitamin taktılar biraz faydası oldu
1palyaco Sibellss bende iki gün önce yakalandım ama gebe değilim 30günlük lohusayım emziriyorum . Serum takıldı sonraki gün toparladım . Çok feci yakalanmıştım afedersiniz ishalim su gibiydi 4 5 kez çıkmıştım tuvalete . Karın ağrısı ve mide bulantısı da vardı . Hamileyken de ishal olmuştum o zaman da serum takılmıştı. Geçmezse tekrar gidin serum takılır.
tamamdanolmuss Sibellss 5 serum yedim 28.haftamda aynı durumu yaşadım. Flagyl serum ve hap verdi doktorum. Bağırsak iltihabı demişti ama salgın vardı bayağı gündüz 8 gece 6 defa geçiyodum lavaboya ve su gibiydi afedersiniz halsizlikte olmuştu bayağı üstüne mide bulantısı çektim
basakc36 Sibellss Ay salgın mı varmış. 4 5 gündür ishalim öyle çok karın ağrısı olmuyor ama ishalim ya.