Minikmercimek_ Kızlar 36 haftadyz 4 gündür falan vajinaya vuran ageı sızlama vs oluyor bugün ekstra fazlalastı ve asırı hareketli bebiş dün kontrolum vardı söylemeyi unuttum ama doğumla ilgili bişey demedi doktor bunu yaşayan varmiii
Mrv-Aksy Minikmercimek_ 30. Haftadan beri onu yaşıyorum Progestan kullanıyorum bebek 5 haftadır kanalda 🤦♀️ erken doğum riskim var doktoruna söyle nstye falan yönlendirir büyük ihtimalle
Minikmercimek_ NM_mom öyle de dıyorlar ama korkutucu geliyor sanki cıkcakmıs gibi o an🥲 Hareketi de fazla erken doğum olmasından korkuyorum
Minikmercimek_ Mrv-Aksy dün girdim nst ama doktra gösteremedim burda paylaştım sancın yok dediler hep olmuyo bu agrı ama bugün hiç kesilmedi 🥲
Mrv-Aksy Minikmercimek_ doktora sorma imkanın varsa ulaş sor Yoksa yarın git baksın bence Ben biraz evhamlıyım şimdi riskim var diye ama sende sıkıntı olsa dün doktor kontrolde görürdü Stres yapma sadece kontrol amaçlı git kafanda soru işareti de kalmaz
Minikmercimek_ Mrv-Aksy bu gece böyle devam ederse acile bile gitmeyi düşünüyorum canım fazlaca sıklastı sanki her acıda akıntım da geliyor su gibi
Mrv-Aksy Minikmercimek_ sıkılaştıysa git bence doktora da bilgi ver nöbetçi doktor oluyor zaten doğumhane katında bakıyorlar ultrason ve Nst ile Kasılma var mı böyle tenis topu bağlanmış gibi bir ağrı ağırlık falan