Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Bacaklarımın canı sıkılıyor resmen 🙈
Asena_
Bussraefe
evet çok sinir bozucu bir durum kesip atası geliyor insanın
Bussraefe
Asena_
ay gerçekten öyle kesip aradım geliyor 🤦🏻♀️ Eşim masaj yapıyor belki biraz iyi gelir diye ama yok 🙄
Asena_
Bussraefe
sana tavsiyem yatmadan önce limon kolonyası sür ayaklarına ve salla ✋🏻 rahatlatıyor bir nebze
Behiye07
ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde fayda bulunmuyor şu bacağa beni sinirden dogurtturacak
Bussraefe
Behiye07
desene hepimizde aynı dert var 🤦🏻♀️ Annelik çok kutsal bir o kadar da zor. Allah yardımcımız olsun ☺️
Bussraefe
Asena_
ay deneyeceğim hemen
Azrazerin
Bussraefe
deli ediyor ama somradan keşfettim pşjamayla yatınca daha kötü sıcak iyice arttırıyor ama şort giyince iyi geliyo pijamayla olduğu kadar rahatsız etmiyor en azından
Bussraefe
Azrazerin
geçen hafta çok fena üşüttüğüm için a5 gün hastanede yattım. Sanırım şortla uyuyamam daha yeni toparlandım çünkü eşim asla müsade etmez 🤦🏻♀️ Yoksa bunu da denerdim
Heyzil
Bussraefe
anım eşin Bi keremle masaj yapsın çok iyi geliyor her akşam neredeyse yapıyor çünkü uyuyamıyorum o rahatlatıyor aşağıdan yukarıya doğru
hohomoromu
Bussraefe
Evet arada oluyor huzursuz bacak sendromu 😯
Bussraefe
hohomoromu
daha neler göreceğiz acaba 🤦🏻♀️
Nur1989
Bussraefe
ayy bende bugün aynı başlığı açtım soda iyi gelir dediler günde bir tane aynı dertten muzdaribim bende çok fena
Bussraefe
Nur1989
soda da içiyorum ben yine de var o huzursuzluk 🙄
Buglemm
Bende aynı yatağa yatıyorum. Bacak agrısı desen değil böyle deli oluyorum yatakda
Bussraefe
Buglemm
allah sabır versin valla çok sinir bozucu bişey ya
Bussraefe
Buglemm
allah sabır versin valla çok sinir bozucu bişey ya
kitapkurdu
Ayağını soğuk suyla yıka yatmadan önce. Kan dolaşımın hızlanır o huzursuzluk gider. Bende de var aynısı. Benim evlenmeden önce de vardı. Yaz kış ayağımı soğuk suyla yıkamadan yatamam.
Bussraefe
kitapkurdu
soğuk su aklıma geldi ama denememiştim. Kan dolaşımını hızlandırır iyi gelir diye düşünmüştüm. Şu saat oldu hala uyuyamadım hemen deniyorum bunu
Sedalii
Bussraefe
huzursuz bacak sendromu malesef bendede var deliler gibi bacağımı sallayıp duruyorum
Bussraefe
Sedalii
eşim uyanıyor uykudan ayağımı sallamaktan ve sürekli yorgan dışında. Yorganın altına alamıyorum sanki daha da şiddetleniyor
Dudu2019
Ahhhh ahh çok dertliyim bu konuda allah yardımcmz olsun şuan tek ayak disarda sallaniyo😫😯
Bussraefe
Dudu2019
benim ikisi birden dışarda 🤦🏻♀️🙄
Nur_akdg
Bussraefe
benmde aynı😁 güzel tarif etmissin 😂
Tatligebe
Bussraefe
benim bacak agrim degilde cok affedersiniz bacagimin vajinaya yakin yeri agriyor ya sinirim bozuldu iyice😡😡
Bussraefe
Tatligebe
bu ağrı gibi değil işte sebepsiz yere bacaklar huzursuz 😫
Sonraki Sayfa »