cansu_dgn Kızlar adetim bittiği günden beri takipteyim şimdilik testlerim böyle. Sizde durumlar nasıl?
beyzagrdg cansu_dgn  zlemceylan Bende durumlar nasıl sizce sanki hergün aynı gibi ve bakıyorum diğerlerine göre koyu
cansu_dgn Yaprak- 2 gün oldu adetim biteli son iki testi bu sabah ve demin yaptım iki test yaptım bugün 😊 İnşallah en kısa sürede bende yumurtlama görürüm dört gözle bekliyorum 🌸😊💗
cansu_dgn zlemceylan yumurtlama başlamış senin canım son testin pozitiff kesin değerlendir çatlamaya kadar 💗
efgoksen Benimde testim böyle bugünkünü yaptıktan 15dk sonra falan çektim bu fotografı ama sanki şimdi baktıgımda o koyuluk hafiflemiş gibi bilmiyorum 🤷🏼♀️ yaptığım testlerin kpyulukları ilk 10-15dakikada gördüğüm koyuluktan sonra açılıyor gibi rengi
beyzagrdg efgoksen normalde adetten itibaren 14 gün deniyor sizinde benimki gibi uzun mu sürüyor döngünüz bende polikistik varda bi sorayım dedşm
efgoksen cansu_dgn bende emin olamıyorum ama ilk defa bukadar koyuldu testin rengi bugün, aslında 3ü ve 4ü de koyulasmıstı 5inde silikleşti renk. Ama aradan geçen günlerde 3ü ve 4ündeki renk ilk gördüğüme göre şuan çok silik 🙃
cansu_dgn Yaprak- 12 gün geçmesini bekle canım daha çok erken bende hep erken test yapıyodum bu sefer yumurtlamadan 12 gün geçene kadar test yapmamaya söz verdim 😂
Yaprak- cansu_dgn haklısın ama tutabilirsem kendimi bide pazartesi doktor randevum var dahiliyede gitmeden yaparım diye düşünmüştüm
efgoksen beyzagrdg ben bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum bendede pcos var , daha önceden düzensizdi adetim 3aydır duphaston kullanıyorum bilmiyorum yani baya sürdü gibi benimkide