Merve_3351 Kizlar tüm vücudum renk eşitsizligi içinde sırtım esmelerlesti göbeğim belim boynum koltuk alti genital. Geri kalan beyaz 3 ay olucak ne zmn geçer
eminesrt Merve_3351 Bende bu konudan muzdaribim 2020 yılında doğum yaptım resmen esmerlestim boynum yüzüm dizlerim dirseklerim annem bile ne olmuş sana dedi sonra doğum kontrol iğnesi yaptım bir yıl hiç azalmadı iğneyi bıraktım sanki az gitti gibi ama çoğunluk kaldı tekrar hamileyim biraz daha eklendi aynaya bakasim gelmiyor dışarıya bile çıkmıyorum mecbur kalmadıkça
eminesrt Merve_3351 Evet dermatoloji bölümüne gitmiştim geçmesi gerekiyordu niye geçmedi dedi sonra nasıl korunuyorsnn dedi iğne dedim regl oluyormusun dedi hayır dedim vücut hala hamile modunda o yüzden gitmiyor dedi iğneyi bırakmamı istedi tabi iğneyi bırakınca hemen regl olmuyorsun çünkü bir sene kullandım yaklaşık 2 yıl regl olmadım o yüzden vücudum hep o karartma yapan hormonu salgıladı inşallah bu hamilelikten sonra geçer regl düzene girerse
umena Glm evet. İlginç ama öyle, söyle diyim benimde göbek deliğim renk eşitsizliği olmustu doğum sonrası elimle ofalayınca kir gibi geçtiğini gördüm Bir iki keseyle geçti tamamen ilginç
Glm LinamAsyam evet o sadece birikmiş ölü deri, doğumdan birkaç hafta sonra kese yaparsan hemen çıkıyor🪷
Merve_3351 eminesrt İnşallah canım geçer. Spiralle korunucam devam etmez insallah qmq.cok komik yani çizilmiş gibi bir ayrim var beyaz esmerliğun arasında