esolinaaaaa Benim kasılmalarım oluyor karnım sertleşiyor birde zaman geçmiyor cumartesi randevumuz var iple çekiyorum 🤭
hepoyleolurzaten_ esolinaaaaa bol kasılmalı sancılı bebek başı baskılı bir günden merhaba🙋🏻♀️31+4 aaynıyız. Cinsiyyet ne sizde
yzcdlr3 esolinaaaaa 31+5 kafası aşşağıya baskı yapıyor resmen doğuruyorum sandım😃 doktoruma söyledim rahim ağzı kapalı korkma gelmiyor daha dedi😃 dayanamıyorummm günler geçmiyor
Mutluuu42 Benim de 31+3 aynı bazen bı kasılma ağrı oluyor diyorm kesin erken doguracagim yuvarlanip gidiyorz bakalım 😂
Mutluuu42 hepoyleolurzaten_ evet ya beklemek heyecen hepsi bı arada daha kıyafet yikamadim dolap almayı bekliyorum 😊 oğlum olacak inşallah sizin neyiniz olacak
hepoyleolurzaten_ Mutluuu42 bende yıkamadım kızımın küçüklerini giydiricem inşAllah ikinci kızım olucak🥰🥰
bet01naz esolinaaaaa bazen akşama kadar sürekli oluyor bazen az oluyor.25.haftada başladı kasılmalarım.3farklı doktora gittim bir sorun görmediler ama idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o kasılmaları arttırıyormuş
Gizem-kara2334 31+4 benimde aynı kasılmaların var çok dokktra gidiyorum nstde uyuyo diyor bu gelmez erken sezeryan olucak 38de alincak dedi yine deeeken olma ihtimali var mı
esolinaaaaa Gizem-kara2334 bence yok benim ilk oğlumda ben neler çektim kanama erken doğum riski kasılmalar vs vs çok şükür vaktinde geldi bunlarda inşallah vaktinde gelecekler 🤗
Gizem-kara2334 esolinaaaaa bugün biraz zorladım kendimi sileyim supureyim diye de belim yerinden cikicak gibi oldu gerçekten
Mutluuu42 hepoyleolurzaten_ arası azsa olur benim hiç esyam kalmadı 6 sene var arada herşeyi yeniden alıyorum 😊
Melisinannesiii hepoyleolurzaten_ bnmde öyle bnde 31+4 oldum bgun yıkMaya başladım eşyaları baskı Bnmde var yorgunluktan nasıl uyucam baklm bgun
Gizem-kara2334 Mutluuu42 aynen banada magnezyum verdi doktor bakalım nasıl olucak allhim sağlıkla olmayı nasip etsin
Mutluuu42 Gizem-kara2334 amin inşallah sağlıkla olsunlar da ağrı cekmeye razıyım 16. Haftadan beri burnumdan geldi malesef