Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Genel anestezi sezeryan
Kizimveben
Benim icin dua edermisiniz sabah genel anesteziyle sezeryan doguma giriyorum umarim saglikla bebegimi kucagima alirim korkum cok😔
Minikus
Kizimveben
insallah hayırlısı ile yavrunuza sağlıkla kavuşun
Elizveannesi
Kizimveben
sağlıcakla çıkın inşallah 🤲
Nurrrrr
Kizimveben
İnsallah su gibi gelsin canım insallah bereketiyle uğuruyla gelsin sağlıklı huzurlu kucağına alırsın insallah sana ve vatanına hayırlı evlat olur insallah rabbim doğumdaykene yanına meleğinden birini yollar ettiğin duaları kabul eder 😘😘
YavuzunSelini
Kizimveben
Korkmayın bende genel anestezi oldum ve çok memnun kaldım Rabbim yardimciniz olsun inşallah 😊
BeyzZaA
Kizimveben
duamı ettim hayırlı doğumlar
Burcuveburcum
Kizimveben
Allah yardımcın olsun hiç korkma gözünü kapatacaksın açınca bebişin kucağında inş ☺️Bundan sonra hayatın evin hep bebek kokulu
Mv00
Kizimveben
sabah bende gireceğim Allah nasip ederse heyecan ve korkudan uyuyamıyorum 😕 Rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤️
Hasretimmm
Kizimveben
Canim bende sabah sezeryana giriyorum genel olucak forumda gordugum kadariyla bir cok kisi sezeryana giriyor rabbim hicbirimizi bu yolda zorlastirmasin kolay saglikli agrisiz dogumumuz olsun insallah guzel dusunelim guzel gecsin
Kizimveben
Nurrrrr
rabbim bin kere razi olsun cok teskkur ederim guzel dilekleriniz icin
Nurrrrr
Kizimveben
Nedemek güzel kalpli Anne 👍🏻❣️
Minikkalbim19
Allah babada gösterir o günü inşallah sagsalim kucağınıza alın uyku tutmaz şimdi bence güçlü olmak için bol bol uyu uykunu al hiç düşünme Allah yardım eder canım bende genel anestezi istiyorum
Minikkalbim19
Mv00
keşke bizde buyusekte bende yarın girecek olsam bende bir kaybımdansonra yarın ilk defa 12 haftalık yavrumu görmeye gidicem rabbim inşallah uatndirmaz hiç birimizi sağ sağlım olur biter herşey
Mv00
Minikkalbim19
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah