gorkito22 Reglden ne kadar önce veya sonra birliktelik olması lazım hamilelik için? Birde henüz yeni denemeye başladık 4. Denememiz filan, bir gün deniyoruz bir gün bırakıyoruz başka bilmem gereken ve dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Behacetler gorkito22 regl in 14. Günü olma olasılığı yüksek deniliyor ama yumurtlama takibi yapabilirsin ovülasyon testi ile 3 ay denedik olmadı 4. Ay ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve o ay hamile kaldım
1Anneadayiiii gorkito22 her kadının yumurtlama zamanı farklıdır canım ovulasyon testi yapıp yumurtlama günlerini takip edip değerlendirirsen senin için daha iyi olur bazı kadınlar erken yumurtluyo bazı kadınlar geç bunu rastgele bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun 😍
Bettdemm gorkito22 çoklu ovulasyon testi alabilirsiniz en azından yumurtlama gününüzü kaçırmamış olursunuz bir de regl takvimi ekleyin telefonunuza yumurtlama haftasını kaçırmamak için adetin birinci gününden itibaren 14. Gün gibi yumurtlama olması beklenir ama bu tarih kişiden kişiye değişiyor o yüzden ovulasyon testiyle ilerlemeniz daha mantıklı ben öyle yapmıştım
Fatmanur12345 gorkito22 bir var bir yok yapıyormuşsunuz zaten illa tutturursunuz canım bizde 2 günde bir yapıyorduk tuttu
gorkito22 1Anneadayiiii adet düzensizliği de var bende birkaç tane de kist var bu yüzden psikolojik olarak olmayacak gibi geliyor
gorkito22 Bettdemm benim adet düzenim tam düzenli değil o yüzden emin olamıyorum ya böyle reglden şu kadar gün önce veya şu kadar gün sonra diyorlar ama regl düzensiz olduğu için onu da hesaplayamıyorum 😂
Bettdemm gorkito22 o zaman kesinlikle ovulasyon testiyle ilerlemeniz lazımpik yaptığındaki günü ve sonraki günü tedbir amaçlı mutlaka değerlendirmelisiniz
Rabiamina gorkito22 ben de ovulasyon testiyle hamile kaldım. Normalde 14. günde yumurtlama olur öyle söylüyorlar yani ama benim 19. günmüş. Ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım. Boşu boşuna uğraşma olmuyorsa onu al ve dene.
gorkito22 Behacetler tamamdır teşekkür ederim herhalde eczaneden istediğim zaman onlar nasıl kullanmam gerektiğini anlatırlar, birşey daha soracağım ama :)) regl tarihime bir takvimde 9 gün kaldı olarak görünüyor bir takvimde 16 gün Şuan emin değilim o yüzden regl dönemimi beklemeli miyim ovülasyon testi için reglden sonra mı yapmam gerekir ?
gorkito22 Rabiamina teni başladım denemeye zaten baştan bilinçli gitmek istiyorum o zaman ovülasyon testi alıp kontrol ederek ilerleyeyim. Güncel Fiyatı nedir ovülasyon testlerinin bilginiz var mı?
Bettdemm gorkito22 https://ty.gl/luh6egnz5r Ben bunu kullanmışım eski siparişlerimden buldum güvenilir isterseniz bakın