eylulus öncelikle herkesin doğumu farklı ben sancı hissetmedim kontrol diye gittim nişanım doktorun eline geldi, nst de sancı çıktı 2 cm açıklıkla direk yatış verdi ve suni ile doğum yaptım.
11 de yattım annemi akşam 8 de falan hastaneye abim ve eşi getirdi. Kalan tüm süreçte eşinle beraberdik ki bana kalsa keşke annem son anımda odada olmasaydı ıkınırken her yerimi gördü. Bu benim mahremim keşke görmeseydi annem bile olsa acılı anımı görmesi onu üzdü halbu ki ben geçici bir acı yaşıyordum 10 dakika sonra bir şeyim kalmamıştı ama o eminim onun canını çok yaktı 🥹
Doğumdan 2 saat sonra gelen giden tüm misafirleri annem dahil evine yolladık. Ertesi sabah 11 e kadar eşim ve ben tek oğlumuzla beraber çok güzel bir gece geçirdik. Bu bizim ilk gecemizde ve biz aile olmuştuk o yüzden kimseyi odada tutmadım annem dahil. Kayınvalidem de 5 saatlik yolsa ama ben kendimi toplamadan gelsin istemedim 1 hafta sonra evime geldi 1 aya yakın kaldı bana bir yararı olmadı ne yazık ki.
Çikolata olayları ben hazırlıksız yakalandım siz siz olun erken yaptırın odanızda buzdolabı oluyor oraya koyun 😅