Deletedmom_110 Kubrabsyg Aynı durumu yaşıyorum kızım 26 aylıkken kardeşi doğacak eylülde doğum olacağı için önümüz kış pek çıkmam diyorum yada eşimle birlikte çıkarım o kızımızı kucağında taşır bende kardeşini arabada diye düşünüyorum ikiz arabası alsam kullanışlı olur mu asansörümde yok taşıması zor olacak almak sorun değil ama sonrasını bilmiyorum kafam çok karışık 🥴
Kubrabsyg Deletedmom_110 bence ikiz arabası zor zaten yürüme zamanları belirli süre sonra araba istemeyecekler bende ondan korkuyorum boşuna ikiz arabası alıp kalabalık etmek istemiyorum.
Edsn Kubrabsyg oğlum bir ay sonra 4 yaşjnda olacak ve hâlâ çok yürümek istemediği yorulduğu zamanlarda bebek arabasına ihtiyaç duyuyoruz o yüzden ikisine de kullanabileceğiniz bir şey alın çünkü büyük olan çocuğunuz da bebek sayılır hala
ogrencibimom Kubrabsyg benim kızımda kardeşi dogdugunda 3 yaşında olucak büyük ihtimalle bindirmem büyük kızımı iki tane bebek arabası zaten var birisi joie travel sistem birisi baston . Bakalım nasıl ilerleriz zaten ben iki çocukla nasıl dışarı çıkarım gözümde o kadar büyüyor ki🙄🙄🙄
Denizzz1616 Küçük kızım doğduğunda büyük kızım 14 buçuk aylık olacak yani o da daha küçük bir bebek 🤗 ben ikiz araba aldım ne bileyim daha rahat olduğunu düşündüm arkalı önlü olanlardan aldım öyle çok ağır bir araba değil gayet kullanışlı geldi
Kubrabsyg Denizzz1616 14 aylık tabiki daha küçük oluyor ikiz arabası almak ile iyi yapmışsınız 😌 bizim kışa denk geldiği için kolay kolay çıkmam çıkacağım zamanda bebek 3 aylık oğlum gene az daha büyümüş olur akıllanır umarım 😂