dorukabioluyor Sedadvc evet doğumdan sonra süt dolunca daha da büyük oluyor ben üstümde ağırlık var gibi diyordum alışkın olmayınca.🤣
Seray11ay Lalemmm12 erkek bebekte karardığını bende duydum. Erkek bebekte başka nasıl değişim yada belirtiler oluyor acaba ?🩵
Lalemmm12 Seray11ay cok kilo alıyorsun gogusun kararıyor daha fazla terliyorsun kuzenimin kızdı onda bunlar olmamıştı ama iyi yönleri hamilelikte baya güzelleşiyor insan saçlar baya baya uzuyor benim omzumdaydı şuan kalçam da saçım normalde sivilcem asla yok hiçte çıkmadı beyazlaştım öyle işte
Gunduzsabah NM_mom benim gogsum tamamen karardi dogum yaptim ama gecmedi bir sure sonra mi geciyor acaba sizinki hemen dogumdan sonra mi gecti
Seray11ay Lagertha46 hayırlı olsun sağlıkla gelsin benimde bugün kontrolüm var dua edermisin bı oğlum olsun 🥹🩵🙏
SancarMom Lagertha46 Bende aynı sorunu yaşadım annem hurafelere dayanarak bebeğin erkek demişti, arkadaşım kıza hamileydi onunda açık renkti 🤷🏻♀️ Hurafeler doğru çıktı, benim 13. Haftamdan beri simsiyah bende aşırı rahatsız oluyorum geçiyormuş 🙏🏻
Lagertha46 Seray11ay amin inşallah rabbim gönlüne göre versin seninde koyu mu meme ucun koltuk altın vs
Seray11ay Lagertha46 amin sağolasın. Dr a gittim bnde bacaklarini açmıyor ayrintiliya kaldım artık. Bende de kararma oluyor çok değil ama
elif475475 Lagertha46 keşke sadece orası kararsa. Genitalin kararması kadar berbat bir şey olamaz 🥹 bir de doğumdan sonra hem büyüyor meme ucu hem de daha kararıyor. Zamanla geçecek o ama genital geçmiyor ya da benimki geçmedi maalesef 3 senedir.