Rabiamina elif475475 tesettürlüyüm öyle olmasam bile herkesin içinde ben de açmak istemem. Bazı insanlar işte şey moduna giriyor sanki bir sende var
Calikusuu Minikmercimek_ Asla stres yapmayın, bebeğiniz emecek, uykusu düzene girecek, sütünüz yeterli. Çok sağlıklı bir şekilde büyüyecek Allah’ın izniyle. Lohusalıktaki o gerginlik, endişeler zamanla azalıyor. Bebeğiniz sağlıkla gelsin. 🌸
twinsmom__ Calikusuu o kadar zor bi hamilelik geçiriyorum ki doğumdan sonra da yardımcı olabilecek kimse yok diye çok stresliydim okuyunca iyi geldi🫠🌸 Sizin gibi insanlar bu platformda iyi ki var💕
prenseshanim999 Minikmercimek_ ben 6 ayi bekledim. Simdiki aklim olsa beklemezdim 2.cocuguma oyle yapmiycam 3-4 aylikken vericem corbalarsan yemeklerin sularindan
Zuleyha_18 Minikmercimek_ kesinlikle kırkın çıkana kadar kimseyi kabul etme evine gerçekten çok yıpratıcı bir süreç oluyor bebeğine alışana kadar o düzene alışana kadar gelmesin kimse ve asla kimsenin yanında emzirme çünkü ağızları torba değil büzemiyorsun boşuna stres olarak döner sana 😬 ve eşini şimdiden tembihle sana karşı anlayışlı olsun çünkü yan baksa bile kavga çıkartacak potansiyele olacaksın 😅😅
Minikmercimek_ Zuleyha_18 aaa şimdiden öyleyim açıkcası ozmnı düşünemiyorum bazen bağırıcam ya da ağlicam diye resmen suratıma bakıp düşünerek konuşuyor onunda psikoloji gitti😅😅
aslanbeyy Minikmercimek_ e vitamini kesinlikle teminn etmelisiniz . 6 günlük anneyim öncesinde kullanıyordum ara ara suan göğüs ucum onun sayesinde biraz daha iyi kabuk kabuk soyuldu pompa ile bilmeden kuru çekim yapmışım malesef suan e vitamini, tahin üstü yağı , lansion krem hepsini karıştırdım toparlamaya çalışıyorum
Minikmercimek_ aslanbeyy şuan lansinoh kullanıyorum günde 1 defa ama doğumdan sonra nasıl kullanma liyim
aslanbeyy Minikmercimek_ e vitamini kapsül şeklinde kırıp göğüs ucunuza sürüyorsunuz şırınga ile de olur . Silmenize gerek yok . Lansion da aynı şekilde hemşire sordu markayı tamam dedi silmeden emzirebilirsin ben bunları sürüp streç film koyuyorum oraya . Göğüs pedi yapışıyor 🥲🥲 göğüs ucunu tahriş ediyor
Minikmercimek_ twinsmom__ evet canım ilk annelik tecrübe sizlik ogrenicegimiz çok şey var sağlıkla gelsin minikler 🥲🤲🐣🥰
Minnaksever Minikmercimek_ her anın tadını çıkar gerekirse her şeyi ertele sadece bebeğine odaklan çünkü bu günleri çok ozleyeceksin.en iyi annelik yapabildiğin kadar anneliktir bi bebeğin en çok annesine ihtiyacı vardır en iyi annesi bakar.tv izletme abur cubur şekerden uzak tut bebeğin erkenden konuşup bağışıklığı güçlü olunca iyi ki diyeceksin ♥️
Minikmercimek_ Minnaksever şimdi ki çocuklar hep tv telefon abur cubur asla vermem etmem demiyorum ama emin da olamıyorum 😅🥰
Minikmercimek_ aslanbeyy gümüş kapak da dedi ebe ama asırı pahalı lansinoh a da ise yaramıyor diyen var🥲
Minikmercimek_ prenseshanim999 bu konuda herkes kendini 6 ay ek gıda olarak kurgulamış durumda daha öncesi su bile verilse tepki veriyorlar🧐