merakli-27 Kızlar merhaba 24 25 hafta uyarli sağlıklı çok şükür 1007 gram mış iyi degilmi sizinkiler kaç gram bu haftaya gore
gocebeanne merakli-27 benimki iki hafta önden gitmesine rağmen 27. De 1085 gramdı sizinki tam tosuncuk olabilir maşallah 😁
Emos42 merakli-27 maşallah Allah nazardan saklasın. Benim kızıma kilolu diyen doktor utanır mı bilmem ☺️24. Haftada 750 Gr civarındaydı bir hafta ileride şeker yüklemesini yaptır şekerin var büyük ihtimalle dedi
Pembe4242 merakli-27 maşallah iri bebek olacak sanırım bende 24 haftalıgım kaç kilo olduk acaba bu hafta kontolmüz var
merakli-27 gocebeanne vallahi ayy inşallah iki kızımda zayıf doğdular hem kilolu çocuğa hem emen çocuğa hasret kaldım sağlıklı olsunda inşallah
asyap Seray11ay hayır tabikş normal kilosunun fazla olması iyi bişey değil ki ya şekerden fazla çıkıyor ya da anne babanın genetik yapısından
Aysegulll_37_annelikk Seray11ay bende 22inci haftada detayliya girmiştim 460 gramdi herşeyi gayet normal dedi yani sizinde normal
Gizem9688 denizleo09 benim de 24. Haftada 740 gr dı 1 haftaya yakın önden gidiyodu. Simdi 37 olcaz bi 10 gün kadar önde gidiyo tosuncugum 😂
Aysegulll_37_annelikk merakli-27 benim de 26 haftalık yarın kontrolüm var kilosunu çok merak ediyorum kilosunu öğrenince yazarım buraya
Sermec27 merakli-27 bebeğiniz yaklaşık 3 4 hafta önden gidiyor dikkatli olun şekeriniz olmasın bazen şeker kaynaklı da bebek iri olabiliyor
merakli-27 Sermec27 şeker olsa belirtileri neler olur acaba hiç denk geldiniz mi birinde veya kendiniz de