Neslihankrhmt Ben e bebekten aldım baby plus panda diye geçiyor, küveti baya geniş hoşuma gitti, katlananlar vardı genel olarak hosuma gitmedi almak isteyenlere tavsiye edebilirim
Zeyyno_ Neslihankrhmt Bnde bunu görmüştüm almak istedim ama bana üç parçaya göre pahali geldi o yüzden trendyoldan aldım çok güzel geldi 380TLydi indirimden👌
Neslihankrhmt 450+200 fileydi şu anda fiyatı ne kadar bilmiyorum ben cumartesi günü satın aldım bugün geldi
Nur9135 Böyle normal küvet almayı düşünenler a101 de bakabilir fiyat olarak daha uyguna bakmıştım ben ebat olarakta geniş ilerde havuz niyetine bile kullanılabilir oyalamak için☺️ Ben yerim olmadığı için katlanabilir aldım yoksa bende böyle istiyordum
Neslihankrhmt Nur9135 bende marketlerde hep katlanan gördüm denk gelmedi bir türlü şimdi de zamanım az kaldı gezip de bakamıyorum, aktüel olarak geliyo olabilir
Nur9135 Neslihankrhmt bölgeye göre değişiyor olabilir izmirde yaşıyorum semt farketmez denk geldiğim yerde vaktim olursa girerim hep a101 bim ☺️ Bazen bulamadığım şeyler denk getiriyorum. Her girdiğim a101 de sayıca bol denk geldim hep. Aksine katlanabilir zor buldum☺️Klasik küvet fiyatı 100 küsurdu hatta şaşırmıştım büyük boy olup uygun olmasına