Anonimanonim Kızlar artmed kaset test yaptım ama hcg yazanından diğerine göre daha iyi olduğunu duymuştum hızlı bir şekilde idrarı emdi yanlıs olduğunu düşünmüyorum bu sefer 5 dk içerisinde birşeyler çıktı emin olamadım bakabilir misinizz
myangelson Anonimanonim artimed testler güvenilir değil bana saniyesinde çizgi çıkartıyordu test , negatif çıkıyordu kanda. Umarım seninki öyle değildir 🤲🏻
Anonimanonim 1Anneadayiiii bugün sol bacak ağrısı karın ağrısı baslayınca yapasım geldi elimde bu vardı ama birazdan erken gebelik testi alıp gelicem
myangelson Anonimanonim en iyisi, farklı bir markayla da yapmak. Fotoğrafını atarsın merak ettim bende
Anonimanonim myangelson sabahı edemeyeceğim için idrarı bekletmeye çalışacağım 2 saate haber veririm😊 dua edin lütfen 🥺
Anonimanonim Fatmanur12345 yok yapmadım aldım ama😊 buraya yazdığımda yeni yapmıştım Comfort varmıs onu aldım bakalım umarım negatif karşılaşmam çok üzüleceğim
1Anneadayiiii Anonimanonim yaaa 🥺 çok sevindim senin adına canım benim 😍 inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine 🤲🏻 herşey gönlünce olsun çok güzel geçsin hamileliğin ❤️ bizede dua eder misin 🤲🏻aşılama oldum beklemedeyim inşallah senin yaşadığın mutluluğu bende yaşarım ❤️😍🤲🏻
Anonimanonim Fatmanur12345 dün yaptığımda yoktu😁 kaset testte de çıktığına göre değerim sanırım yükselmeye baslaması adetime 4 gün var