Sindirellaa Gizem1992 bende araştırdım su haznesi kapağında olduğu için o düşüp kırılma çok oluyormuş birde iç hazne alüminyummuş pek önermediler
Deletedmom_110 Sindirellaa beyaz eşyalarım hepsi Profilo onuda o marka istiyorum kullanan var mı kızlar ?Önümüz kış iki bebekle zor olacak almam lazım bir an önce
Sellmaseellma Sindirellaa beko km91b kullanıyorum güzel ama bazı giysileri çekiyor genelde lcw malı olanı ilk yıkamada hm malınıda 5 6 yıkama sonrası çekiyor
Deletedmom_110 Eylul11 Merhaba ne zamandır kullanıyorsunuz ve modeli vs varsa hangisi bende almayı düşünüyorum
Eylul11 Deletedmom_110 Kasım ayında almıştım . Tam modelini hatırlamıyorum bilgileri garanti belgesi içeriğinde vardır mutlaka Şuan şehir dışındayım . 
Sindirellaa ggmom hoover baktım iç haznesi aleminyum ve su kısmı kapakta olduğu için zamanla menteşe gevşemesinden kaynaklı su haznesi düşüyormuş ve servis bunu karşılamıyormuş iyice arada kaldım
armi01 Vestel kullanıyorum kurutma da iki yıldır memmunum kazakları atmadım bilmiyorum nasıl olur ama onun haricinde herseyi attım cok şükür birsey olmadı ve dolap kurulugunda kupkuru cıkarıyor cok da kırışmıyor 🌺🌺
Seymax armi01 bende Vestel almayı düşünüyorum acaba hangi modelini kullanıyorsunuz bir de çekme yaptı mı hiç?
Ezginur1989 Serapazraege aliminyum vs birşeyler yazmış yukarıda arkadaşlar sizinkisi nasıl kapağında mı su haznesi ve aliminyum mu
97-Mucize Sindirellaa bende burada bekleyeyim. Bıktım kıyafet havlu tozlarından çamaşır makinemde iyi Bosch marka ama durulama falan ne varsa yapıyorum yine de yok anacım ya da ipe sermiyorum kurutmalıkta kurutuyorum diye mi bilmiyorum ama bıktım sirkeleyerek katlıyorum pofur pofur toz bıktım usandım. Bebek de gelecek kıyafet yetiştiremem diye de korkuyorum.
Sindirellaa 97-Mucize aynen öyle hoover marka iyi diyorlar geçen gün gittim bakmaya datıcı iç haznesi aleminyun su haznesi kapakta bu zamanla kapakta menteşe gevşemesi yapıyor dedi. Ve su haznesi düşüp kırılan çok var şikayet vara baktım o yüzden hooverdan vazgeçtim
Gizem9688 97-Mucize evimizde kedimiz var. Kurutma makinesi olmasa tüy içinde gezerdik. O kadar iyi topluyor ki toz kılı. Asilarak kurutmak icime sinmiyor artık
Ozbekasena Sindirellaa 6 aydır kullanıyorum benim şu hazneside kapakta ama hiç öyle Bi sıkıntı olmadı inşallah olmaz ama kurutması falan süper ön güzel olanda kırışık yapmıyor
HafizeVrr Gizem1992 ben 7 ay oldu alalı inanılmaz güzel herkese tavsiye ediyorum. Başka markalara çok para vermeye gerek yok. Hızlı kurutuyor çok sesi yok ve en önemlisi çekme yapmıyor. Bencede almalısın
Kubraalp67 Kıştan beri Hoover marka kullanıyorum çok memnunum ne cekme ne yipratma yapmadı kıyafetlerde. Her kullandığımda sen neredeydin bu zamana kadar diye şarkı söylüyorum 🤣
surprizbebe Sindirellaa kurutma makinesi candır.6 yıldır kullanıyorum. Kılın evin türbeye dönmesini engeller😂 ısı pompalı Grundig benim