BetulSahin5444 Hasel0503 Yarın sağlık ocağına tahlil vercem pazartesi günü çıkar ayın 15 dede doktora gidicem erkenden gitmedim kese görünmez biliyorum
shrnur Hasel0503 kasık ağrısı uyku hali çok hafif göğüs ağrısı ama regl belirtiside olduğu için tam anlayamadım 😂
Hasel0503 shrnur ahahaaa bende oyleyim valla saglik ocagina da haftaya pazartesi falan giderim Diye düşünüyorum test cift çizgi cikti zaten beta degeri yukselir belki iyice diye beklicem
Buseemm Hasel0503 mutlu resim.com a gir ordan Direk sec resmi asagida dönüştür der sonra kopyala ve linki burda sohbete yapistir
Hasel0503 BetulSahin5444 test verdiniz mi saglik ocagina ben dun verdim beta 6976 cikti doktora da haftaya giderim Diye dusundum
shrnur Ben de dayanamadım sabaha idrarımı 3 saat tutup yaptım koca bir negatif çıktı bakalım 14 16 Ağustos arası adet dönemim bekleyeceğiz mecbur …
simge201 Hasel0503 çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın. Bende bebeğimin kalp atışını duyduk8. Haftada . Düşük riskim vardı kese etrafında kanama varmış. 10. Haftada gelişmemiş kalbi durmuştu. İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza alırız
BetulSahin5444 Hasel0503 Sabah kalkamıyorum ya gidemedim hala bu arada çok güzel çıkmış sizin değerler baya iyi
simge201 Hasel0503 yok hayır malesef kan testi yapamadım henüz. İlçeye uzak oturuyorum eşimde çalışıyor. Haftaya gitmeyi düşünüyorum hem ebemizle görüşüp kan verecem. öbür haftayada doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Siz gittinizmi doktora
Hasel0503 simge201 yok bebek kalp atisi görünür ihtimali yuksek olsun diye haftaya perşembe-cuma gitmeyi düşünüyorum kan testi verdim beta 6976 cikti
simge201 Hasel0503 bende diğer hafta Perşembe gününe randevu aldık. İnşallah randevu gününe 7 haftalık olmuş oluyoruz. İnşallah kalp atışını da duyarız