senatss Hasel0503 testini atarmısın bizde görekim🙏 hayırlı olsun rabbşm sagsaglıim kucağına almayı nasip etsin ❤️
senatss Hasel0503 sol üst köşede 3 nokta var oraya bak resim yükle yazıyor ordan yapıyorsun kopyala metinde yapıştır yapıyon
BetulSahin5444 Hasel0503 Ay bende En son o tarihte olmuştum test yaptım üç tane üçünde pozitif çıktı 🤭
senatss Hasel0503 ayy öyle deme jötğ düşünme güzel düçün herşey güzel olsun rabbşm seninle olsun sağlıklı kucağına al
simge201 Hasel0503 aynı şeyleri yaşamışız. Bende 10 Mayıs’ta kürtaj oldum. Bu ay deneyelim dedik. Son adet tarihim 7 temmuz bende bugün akşam test yapacam
isimsiz19 glperi_1704 Ya ama ben çok sevindim🥹 Rabbim bana ve bekleyen herkese nasip etsin bugün çok fazla pozitif haberi gördüm çok duygulandım bilmiyorum 🥹🫶
senatss Hasel0503 umut amaçlı istedim yanlış anlama lütfen beni olur mu rabbşm gönlünce etsin herşeyi inallah
senatss Hasel0503 çünkü normalde reglm 2. Günü olması lazımdı bu gün ama olmadım test yaptım negatif çıktı hala regl olmadım da o yüzden benim ki de bir kaç gün sonra pozitif olur mu ki diye umut ediyorum
Hasel0503 senatss gec dollenme olabilir benim adet sonrasi birliktelik oldu 2-3 kez. tuttu demekki normalde bende hemen tutmuyo bu 2. Ay denemesiydi
Buseemm Hasel0503 mutlu resim.com a gir ordan Direk sec resmi asagida dönüştür der sonra kopyala ve linki burda sohbete yapistir
senatss Hasel0503 İnternet’e baktım en iyi sonucu rwgl gecikmesinin 11. 12. Gün test yapın evde diyor 1 hafta daha gelmezse tekrar deneyeceğim inşallah geç döllenmiş olsun🥺😔