Suhey Doktorum prolaktinim yüksek diye dostinex verdi kullanan var mı faydasını gördünüz mü bide nelere dikkat etmem gerekiyor ?
Karsu123 Suhey değeriniz kaçti benimde bir ara 28 di doktor vermişti kullandm.deger düştü incir tüketmeyin ceviz de testere dişli aslan pençesi çayı yapıp için iyi geliyor geçmiş olsn sknti etmeyin 🌸
Alpmom__ Suhey hap zaten çok kuvvetli hemen düşürüyor prolaktini . Ben o ay hamile kalmıştım . Gebelik istiyorsanız o ayı değerlendirin
Ebbruc Suhey değerime bakıldı göğsümden süt geliyordu doktor verdi kullandım ve göğsümdeki süt kurudu. 2 ay sonrasında falanda hamile kaldım prolaktin yüksekliği de hamile kalmaya engel olabiliyomuş ve adet gecikmesine sebep oluyomuş
Suhey Benim değerim 60 a çıkmış adetim düzenli sadece sütyen kullandığım zaman bi akıntı oluyor ucunda
Endoplazmik Suhey ben de şimdi kullanıyorum pzt 1 ay dolacak kontrole gideceğim düşmüş mü diye.. Ve bebek istiyoruz nasip bakalım:) degerlendirdik ama hayirlisi
Suhey Endoplazmik daha çok sinir alınganlık yapıyor bide çok fena mide bulantısı yaptı ya sizde yaşadınız mı böyle bişey
Endoplazmik Suhey Evet sinir alınganlık her şeyi yaptı 74′ten 13′e düşmüş ve hcgde pozitif öğrendim bugün Darısı sana canım
Minikcivciviimm Hilalcgl ilacin prospektusunde kullanirken hamile kalmayiniz yaziyor dogussak hastaliklara sebebiyet verebilir yaziyor siz kullanırken hamile kalmissiniz sanirim oyle bir seyle karsilastiniz mi