Cansu1111 Flanoz benim de bugün 7 çoktı sınırda dedi doktor 32. Haftamdayım ama panik oldum açıkçası kesin erken doğum mu olacak anlamadım
Ozgis1s Flanoz ben katı meyve sıkacağıyla yapıyorum ama o işe yarar mı bilmiyorum bi deneyin bence. Üzülmeyin ayrıca gerçekten bu dediklerimle 3 günde 10 a çıkardım ben 4 litre de su için günde yükselir Allah’ın izniyle
Ozgis1s Cansu1111 yooo sakın korkma sınır 5 miş 7 cmi dediğim şeyleri yiyip içersen hemen toplarlarsın 4 litre de su iç günde. Bebişinin hareketlerini takip et 1 saat hiç hareket etmezee hemen acile git.🥰
Epifizbezi Sevcan62 evet doğum süresi gelmiş fakat baskı olmadığı için su azalması daha önce başlıyor
Ozgis1s Damla-1 1 bardak havuç suyu 1 deveci armudu, 1 halka ananas ve 4 litre su. 3 gün bunu yaptım 7 cm den 10 cm e çıktı. Şimdi sadece havuç suyu içiyorum ve su 🥰
Kubraa4747 Benimde su azlığım vardı size tek tavsiyem katı meyve sıkacağıyla günlük taze sabah akşam aç karnına bir büyük bardak havuç suyu sıkın için ben onunla düzelttim suyumu
Sevcan62 Kubraa4747 benim artık geçti bilsem erkenden yapardım ama doktor yapacağım bir şey yok dedi zamanı geldi dedi