Evrimnbe fidanylcn öyle oluyormuş ama büyüdüğünü söyleyen çok iri memelerin çok büyümediğini ama küçük memeliyseniz daha çok büyüdüğünü söylüyolar
fidanylcn Evrimnbe büyük olunca zaten büyük olduğu için fark edilmiyor ama küçük olunca hemen fark ediliyor
Evrimnbe myangelson evet arkadaşlarımdan biliyorum çoğunu canlı gördüm biraz üzücü ama annelik işte yapacak birşey yok 🥹
myangelson sltn2686 bilemiyorum ama göğüs kaslarını sıkılaştırıcı spor var hareketler var onları yapınca biraz daha iyi oluyormuş. Belki yapı ile de alakalıdır bilmiyorum 🥲
Evrimnbe sltn2686 malesef yok jel falan sürüp deneyenleri biliyorum bi arkadaşım amelşyat olacak şimdi baya kötü durum da 2 çocuk emzirdi 26 yaşında henüz ama çok sarktı ve tabiki rahatsız çok fazla sanıyorum biraz sa genetik faktör ya
Damlaozzz Evrimnbe Evet çıkartıyor ama sadece sağım yaparken sonrasında yine eski haline dönüyor bebekler sağma makinelerinden daha iyi çektiği için ucu bebek emdikçe çıkarıyor 😊
mervedmrcn Evrimnbe benimkilerde öyle bi anda büyüdüler resmen ve ucu aşırı hassas minik minik bezelerde çıkıyo arada bi 15+4teyim ben de
Sedadvc Evrimnbe Benim gogsum çok büyümedi. Zaten orijinalde de küçüktü. Normal boya geldi. İnşallah süt vardır içinde. 😂