Sevvalll42 Kızlar almontemi yoksa madremi farkı ne bu arada ben elelenin beşiğini almayı düşünüyorum bi ay sonra alırım heralde
perihankrkya Sevvalll42 madre aldik bizde cnm cok guzel sitesinden aldm ben sungeri ile geliyor trendyoldan alirsaniz süngersiz geliyormus
Enfal_06 Sevvalll42 ben dün sipariş verdim madre olanından gogle üzerinden istedim alez uyku seti ana kucağı par yatak hepsi beraber 7 bin tutu kendi sitesinden aldım yatağıni beğenmezsem farklı bi yatak alırım
yokusbebek Limonlukekkk Hayırlı olsun 🌸 Nereden aldınız? Elele’nin kendi sitesinden mı alsam diye düşündüm. Yatak hediyesi de varmış. Karar veremedim.
emel16 Limonlukekkk kaç aydır kullanıyorsunuz memnun musunuz ürün kalitesi nasıl demirleri kumaşı yatağı vs
Dimple7 Sevvalll42 ka haftalik hamilesiniz :) benim 4 ay oldu, besik almak icin erken mi bilemedim. Her sey pahalaniyor… bu arada ben de cok arastirdim madre almayi dusunuyorum :)
Xxxxci Dimple7 bence imkanınız varsa şimdiden alın bende 4 aylıktım aldığımda 3200 küsürdü şuan 6 aylık oldum fiyatı ne bilmiyorum ama artmıştır
Yenianne2558 Canım bende madre tercih ettim ekstra anne yanı oluyor almonte olmuyor diye hatırlıyorum
Yenianne2558 Kızlar bende yokusbebek ben kendi sitesinden aldım yatak hediyesi var diye ama yatak dediği ip ince sünger ben içine yeniden yatak yaptırdım ama yinede sitesinden alabilirsiniz 2 günde elime ulaştı
eylulus Yenianne2558 yayli mi sungerli mi yaptirdiniz? Zaten yayli yatak onerilmiyor sungerli yataklar da cok kalin degil genel olarak
Ebbruc yokusbebek kuzenime hediye olarak almıştım beşiği bebişi için oda yatırılabilir dedi içindeki yatakta, yoksa oda yatak kestirecekti içine 🤔 bende alcam hatta elele madre sonraki ay falan