Sevvalll42 Kızlar sizce gereklimi bu uyku seti almalımıyım çarşafını yorgan yüzünü yastık kılıfını görümcem sağolsun dikti ben beğendim kumaşını oda yaptı ama ayrıyeten buna gerek varmı
Aylaa123 Sevvalll42 bebeklerin üstüne birşey örtülmez riskli yastıktada yatmaları sakıncalı omurga gelişimi acısından 2 yasına kadar . Bence hiç gereği yok ben almadım büyüdüğünde istediği yada ilgisi olan bir karakter olursa ona göre karae veririm
BabyAta Sevvalll42 hayır aşırı gereksiz yorgan yastık kullanılmıyor ki ne yapacaksınız beşikte onları bir muslin veya kışın doğuyorsa daha kalın bir örtü yeter. Biz kumaş aldık park yatağa göre kesip çarşaf diktik yeterli
Limonlukekkk Sevvalll42 yenidoğanda zaten yorgan yastığa gerek yok ama şık dursun dersen trendyoldan dekoratif yastık aldım ben üçlü onu tercih edebilirsin hemde fiyatı uygun
Sevvalll42 Aylaa123 yok zaten yastığa yatırmam biliyorum onu benim kastettiğim bu uyku setinin içindeki kenar korumalıklar varya gereksiz demi onlar
Yazgul_kurt22 @Sevvalll42 bence al.yedekte dursun gece kusar batirir onu yıkayıp kendi aldiklarini kullanirsin
Aylaa123 Sevvalll42 yatağın içinde hiç birşey olmamalı bebek bu ne yapacağı belli değil risk teşkil ediyor sonuçta yatak için lastikli çarsaf olması yeterli bence