Turannnurr01 evet bu sütünüzün geleceğine işaret. İlk çocuğumda benimde önceden sıktığımda az az sıvı gelirdi. Sezeryan günu doğumdan sonra ebe geldi göğsümü sıktı, bak sütün var emzirmeye çalış demişti. Yani Rabbimin mucizesiyle sezeryan bile olsa onun doğması bazen yetebiliyor. Ama bebek memeyi iyi tutamamıştı göğüs uçlarım çok küçüktu bu açıdan ilk gün hastanede zorlandım , el ile sagdık. Hatta hastanede ilk günümü zehir etmiştim etmedi diye ama sonra hastaneden çıktım , eve geçtim daha sakin hissedince bir baktim bebeğim memeyi tutmuştu bir güzel emmisti, o duyguyu hiç unutamam. Ağlayarak gelen mutluluk hissiydi. Rabbim sizlerede nasip etsin. Şimdi yeniden hamileyim 34. Haftamdayım ikinci deneyim olmasına rağmen yine biraz korkuyorum. Ancak yine önceden şükür gogsum sıvım geliyor , umarım sezeryandan sonra da güzel gelir. Bu sefer göğüs ucumda daha iyi, sizinde böyle sorununuz olursa pompayı götürün öyle sağın , Kaşıkla verirsiniz, sonra memeyi tekrar denersiniz benim bir gün sonra memeyi tutmuştu. Sadece stres üzüntü yapmamaya çalışın, inanın bizleri bu çok etkiliyor, pozitif düşünün.Hepimiz için en iyisi olur inşallah 🌸