1PrensAnnesiii Selam kızlar🙋🏻♀️16+6 günlük hamileyim 2 sene önce ilaç tedavisi görüp panik atağımı yenmiştim ama şu son 6 gündür tekrarladı kapalı alanda duramıyorum nefesim daralıyor sıkıntı giriyor içime sağolsun eşim çok destekci ama onunda elinden bişey gelmiyor o an beynim odaklanıyor yarın doktora gidecem ilaç verir mi? Yada aynı sorunu yaşayıp başka yollarla atlatan var mı?
Ruzgargulu 1PrensAnnesiii evet var aynı şeyleri yaşıyorum,sürekli değil ama bazı gün hiç olmuyo bazı gün 2-3kez ,pasiflora dedi dr,bir deneyeceğim
Serenkcbi 1PrensAnnesiii bende de panik atak vae baya da zorlayıcı bir durumda doktoruma söyledim psikiyatıra yolladı o da ilaç verdi ama kullanmadım yan etki yapar falan diye. Kendim yenmeye çalışıyorum Zor olsa da doğuma kadar dayancam
1PrensAnnesiii Ruzgargulu aynen canım benimde öyle bir gün iyiysem ikinci üçüncü dahada artmış bi şekilde savaşıyorum resmen yarın psikoloğuma gidecem😏
pasmanika hamilelikte bunun icin kullanilabilecek ilaclar var. Doktorum baba pasifolora yada atarax icebilirsin demisti. Doktora gitmek kaxim. tek basina atlatilacak bir sey degil. iç sıkintisina en iyi gelen sey dua ve kuran
1PrensAnnesiii pasmanika evet canım dua ediyorum yasin okuyorum o an 2 3 saat rahatlıyorum ama tekrar başlıyor yarın randevum var doktoruma gidecem.
nazlihazer Valla kizlar 2bucuk yasinda bi oğlum var son 9 aydir anksiyete panik atak yasiyorum hep kendi kendime atlatmaya calistim bi kere ilac denedim oluyorum sandım ilac kullanamadim yani istesemde olmadi hep dusundum tekrr cocuk istiyodUm hamile olursam nasil olur filan smdi 5+4 gunluk hamisim iki uc gundur yasiyorum belli zamanlar cok iyi belli zamanlar delirecem saniyorum en fazla bir hafta suruyo geciyo
1PrensAnnesiii nazlihazer seni çok iyi anlıyorum bende 2 sene önce ilaçla atlattım ama şu son günler çok kötü geçiriyorum😔
nazlihazer Neredeyse bi sene olmus yani 2 3 ay iyi olup tekrar bi hafta yasadigimida biliyorum yani hep baska seylerle ugrastim napiim
husniyealtun Ben o donemde gebe degildim ama. Hem beynimi hem.bedenimi yorarak atlattim. Isten gelip sahile spora atiyodum kendimi sporu bitirip eve gelince de puzzle larin basina. Dusunmeye firsat tanımıyordum kendime. Bir kac ay sonra yavas yavas azalip kay oldu ataklarim elhamdülillah. Bir daha da tekrarlamadi
1PrensAnnesiii husniyealtun ne güzel canım Allah bidaha yaşatmasın🙏Bende beynimi başka şeye odaklamaya çalışıyorum ama olmuyor o an yerimde duramıyorum arabadaysam hemen inmek istiyorum nefesim kesiliyor inşallah atlatırım😏
Ruzgargulu 1PrensAnnesiii git canım mutlaka,atlatıcaz inşallah,öyle böyle geçcek ,atak da yaşasak temiz hava alcaz yürüycez,ama vakit geçcek,bir bakmışız azalmış ,sonra hafiflemiş,umutlarım bu yönde☺
husniyealtun 1PrensAnnesiii amin canim. Allah sanada tez Şafi ismi serifi ile şifa versin. Saglukla huzurla doğur büyüt evladini
Ruzgargulu Serenkcbi o an çok zor ama her seferinde geçti ,bunu o an bilerek daha kolay atlatabiliriz,hadi kızlar biz neleri aştık ya ☺
1PrensAnnesiii nazlihazer aynen canım öyle öyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum inşallah geçecek🙏
SenaFratzbek 1PrensAnnesiii ben hamile kalmadan saat 11 civarı oluyordu bende arabada giderken nefes alamaya calısıp alanimıyordn eşim pskologa götürmedi inat eti eridim ağlama krizleri geçirdm bi hocaya gittim saolsun o yardımcı oldu ama çok düşünceme engel olamıyorm doktora gitmeye karar verdm ilaç verdi 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim suan 32 haftalık hamileyim çok şükğr elhamdülillah hamile kaldığımdan bu yana yaşamadım dualar etmeye devam edin deniz kenarına gidin taş atın müzik dinleyin iyi gelir inş 🙏