cauuv1 dorukabioluyor yumurtlamadan 2 gün önce de yumurtlama günü de ilişki olursa cinsiyet ne oluyomus😂
dorukabioluyor cauuv1 yumurtlama günü erkek 2 gün önce olursa kız olurmuş. Ama benim iki gün önce olmuştu tahmini. Kız demediler cinsiyete erkek dediler. Oğlumda tam yumurtlama günü olmuştu Allah isterse nasip ediyor yalan teori.😂
cauuv1 dorukabioluyor benim o bahsettiginiz iki günde de ilişki oldu o zaman teori kesin yanlıs ne kız ne erkek 😂
dorukabioluyor cauuv1 bence de yanlış yeni araştırmaya göre de yumurta kendine uygun spermi seçiyormuş. Valla hepsi yalan bence. 😄 Bu araştırma doğruysa ikinci oğlum geliyor benim yumurtaya aşk olsun ikinciyi kız seçmedi 🤣🤣
Hevinnn anapanda12 merhaba birşey sormak istiyorum benim de 2 oğlum var bende kız çocuk istiyorum ama dış gebelik geçirdim ve yumurtalık yani tüp lerimden biri alındı bu cinsiyeti etkiler mi acaba
anapanda12 Hevinnn cinsiyeti seçen yumurtanın kendisi tüpler sadece sağ sol olarak etkenliği artırıyor yada azaltıyor
anapanda12 Hevinnn kuran okumayı biliyorsanız Meryem suresini açın okuyun yada dinleyin dualarınızla hayırlı ve sağlıklı bir kız çocuğu için dua edin. Sağ yerine sol yumurtasından da kıza hamile kalan var ama yüksek ihtimaller sağ taraftaki yumurtanın yatkınlığını gösteriyor. Sol ile olamaz diyede bir kaide yok yani. Hakkınızda hayırlı ve sağlıklı olan olsun.
Dmerrt 1Kelebek1 benimde 2 oğluşum varrr canımm bende kız bebiş istiyorum rabbim gönlümüze göre versin adet bittiği gün ilişki olursa kız bebiş yüksek dediler birde yumurtlama an 2 gün önce ilişki olursa kız bebiş olması yüksek bende deniyorum folik asit kullanıyorum taşım geçmeden ni bebiş daha istiyorum tedavi vaşlamak istiyorum dr yargılar diye çekiniyorum başıma geldi çünki başka bildiğim yok bunlar benimde 1 sener deniyorum daha hamiş kalamadım rabbim gönlümüze göre versin
Hevinnn Dmerrt yumurtlama döneminde de deniyor musunuz benimde Aah bağışlasın 2 oğlum var bende hayırlı kız bebek istiyorum bende bu ay hani deniyorum ama ovulasyon falan almadım 2 ayrı site vardı yumurtlama bilgilerini söylüyor hani son adet tarihini kaç gün içinde kaldığını falan yazıyorsun orda çıkıyor
Zeynep9120 1Kelebek1 takvimler , yumurtlama günleri cart curt hepsi boş hikaye rabbim cenin anne rahmine düşmeden önce yazıyor o ne derse o oluyor 🤲🌸
ykaya18 Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu, ama ayarlamamıştık öyle denk geldi, bir de Çin takvimine göre de kız. Bilmem faydası olur mu 🤭