qusel Alone haha evet ya tıp fakültesi bana para veriyor 😄😄😄😄 ay inşallah. valla şeker filan yükseliyor benim şimdide. Dr ujiversite hastanesjnde doğum yap risklisin diyor vs. Çoğu gitti azı kaldı diye kendimi avutuyorum bende
Alone qusel tam kaç haftalık oldun ? Bende özelde doğum yapacağım ama hem devlete hem özele gidiyorum bu sefer riske atmıyorum bazı şeyleri
qusel Alone bende devlet kadın doğum + perinatolojiye gidiyorum ozeldeki druma henüz başlamadım uzak olduğu için gözümde yol büyüyor ama önümüzdeki hafta gitmem gerek artık. Şuan 26+2 cnn
qusel Alone valla 15 ten sonra biraz hızlı geçti bende anlamadım 😄 fetal dnaydi detayliydi vs derken geçti gitti
mavisevenanne Dynbfofrt Yok hayır yaş riskinden dolayı doktor testleri önerdiği için test yaptırmak istiyorum. Ama ultrason sonucunda bir sıkıntı görmemiş doktor.
Melike_06 Skck inşallah sağlıkla kucağımıza alırız nipt testi önerdi özel hastanedeki doktor ama yaptırmadım herşey rabbimden geliyo hayırlısıyla gelsin kuzucuklar
Melike_06 Skck inşallah çok zor bi anne için böyle şeyler duymak hamileliğin de kötü geçiyor kimse yaşamasın böyle durumları 🤲🏻