Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Doğum belirtisi mi
Betulakbyk
Kuzular ağrım oluyordu bir kaç gündür ama sıklaşmadan belime ve kaşıklarıma girip girip geçiyordu ağrım bugünde ağrım oldu fakat ağrıdan daha çok vajinamda batmalar oluyor battığı an çığlık atıyorum bu Doğum belirtisi mi sizce
Yaremmm
Betulakbyk
bende aynı durumdayım, inşallah bilen birileri cevap verir
Selale_bati
Betulakbyk
benimde daha ilk dogumum olucak hayirlisiyla bildigim kadariyla acilman oluyordur ondan sanci giriyordur vajinana
eminebusraeryilmaz
Betulakbyk
Betulakbyk
yalancı sancı olabilir bir bardak su içip ayaklarınızı yüksek tutup uzanmanızı tavsiye ederim dinlenince geçmez ve daha da sıklaşırsa da doktorunuzu arayın bence 😊
hayathayal
Betulakbyk
brnde ayni durumdayim. bebrk bastirdikca aniden bicak batmasi gibi agrilar oluyor 38+2 yim
Betulakbyk
Yaremmm
kaç haftalıksın canım
Betulakbyk
Selale_bati
aynen benim de ilk Doğumum olucak nasip olursa
Gulbnz
Benımde vajına kemıgmde agrı olyo suan yazarkrn bıle var ozlıkle gece wcye kalkarken yatktan agrı ve batma hıssı olsyor ama bu bna gore dogumn baslmsı deıl orası kendnı dogma hazrlyo bıde bebegn bası baskı yaptgı ıcn agrı var demsdı doktorum
Betulakbyk
Gulbnz
benimde batmaya devam ediyor artık belirti mi bilmiyorum
Arelim
Gulbnz
bende de aynı durum 35+3 üm
Nrm
hayathayal
bende 38+2 aynı kasık agrısı şeklinde regl olucakmıs gibi bi kaç gündür
Betulakbyk
hayathayal
bende 37+0. Birde üzerine gribim yoruldum artık birde sancılar batmalar eklenince bir an önce olsun istiyorum
Reshaa
Bende aynı durumdayım kızlar 37.5im
Yaremmm
Betulakbyk
38+6 canim