hamileligim Hayalianne inşallah yalanci pozitif değildir bence net var gibi gözüküyor ama eğer olurda negatif çıkarsa da inşallah en kısa zamanda Rabbim sevindirir. Hangimiz olsa sen gibi ümitlenirsik tüm belirtilerin var
Hayalianne melissannesi uçuyorum testi elimden bırakmadan aşık aşık bakıyorum 🥰 bir tarafımda büyük bir korku ya yoksa diye
Ayeme Bende merakla bekliyorum hayırlı haberi inşallah bende adet olmam lazımdı bugün olmadım 10 gün önceden beri test yaptım durdum ümidim yok bu ay ama banada dua edin pozitif olim☺
Hayalianne Ayeme bende artık 10 gün oldu bi test yapayım dedim eşime test al gel dedim almış geldi beklemiyordum ikinci çizgi belirdi tabi netleşmeden sevinemiyorum inşallah sende o çizgiyi görürsün ben hala inanamıyorum inşallah hepimiz güzel haber alırız 🩷
Ayeme Hayalianne çıkması lazımdı sanki senin artıkya ben bile merak ettim 😀 Ah inşallah canım ilk değil fakat ilkmiş gibi çok istiyorum inşallah alırız hepimiz güzel haberler
Ayeme Hayalianne Ablam da gebe şuan 36 haftalık onunda ilk zamanlarda tahlil verdi kanını kaybettiler 2 saat oldu ve geçtiyse normal değil sonucun cıkmaması