fasulye_35 Zeyneppbl bende de çıkmamıştı 4 tane yaptım sadece bir tanesinde çoook silik çıkmıştı kan verdim pozitif di geç döllenme olmuş ondan erken diye gözükmemiş
Zeyneppbl isimsiz19 @zeynosileannis @1Anneadayiiii Gittim acile dedim antibiyotik kullanıcam ona göre yapmadılar yine de
zeynosileannis Zeyneppbl evet devlette bakmazlar özele acile gitmeniz lazım yoksa yarın sağlık ocağına gidersiniz ertesi güne çıkar
Zeyneppbl Yani hamilelik şüphem var işte sonra çıkmaz dedi dedim kendim test yaptım silik çizgi çıktı ama emin olamadım ona göre ilacı kullanıcam diyor siz kullanmayın ilaçları şüpheniz varsa bırakın zaten şimdi verseniz de çıkmaz deli oldum ya
1Anneadayiiii Zeyneppbl işte böyle yapıyolar hep bizi özele itiyolar o kadar sinir bozucu birşey ki anlayış göstermiyorlar hiç devlette imkanın varsa özele git canım ya da yakınında sağlık kabini falan varsa oralarda daha uygun oluyo
senatss Zeyneppbl bizim burda beta testi vermek istiyorum gebelik için deyince direk tamam deniyor ya ne tuhaf hastaneler var elinize mi yapışacak o doktor da almıyor başkası aşıyor ztn sinir bozucu
Nur_budak Zeyneppbl Zeyneppbl hamilesiniz bence 😍 niye almamışlar ki çok saçma ben direk gittim ve aldılar arkadaşım çevrem hep devlet hastanesinde acilde verip öğrendiler yani
Zeyneppbl zeynosileannis işin tuhaf yanı yakınımda özel de yok. Bide tahlil için izin almak istemedim aslında dedim acilde vereyim.
Zeyneppbl 1Anneadayiiii sormayın yani gerçekten. Doktora gitmeden bir bölüm var şimayetlerini söylediğin ona söyleyince zaten dedi ki burda hamilelik testi yapılmıyor öyle gidin doktora sorun ona göre açalım kayıt.
Nazli_3009 Kızlar benim adet 3 gün geçti bu ay’ı değerlendirmiştik bugün kan verdim 0.4 çıktı geçen 0 çıkmıştı 3 gün önce sizce geç döllenme ihtimali var mı ?
Zeyneppbl senatss yani aynen altı üstü 2 saniye kan alıcaksın. Sadece kapıda yazcan hemşire alıcak. Yarım saat meramını anlattım yine de yok. Birde çıkmaz şimdi sonuç demesin mi
efgoksen Zeyneppbl banada aynı muameleyi yapmışlardı kasık agrım ve bulantım vardı ilaç yazdı test yapmayacakmısınız gebelık süphesi var dedim öncesindede söylemiştim şüphemi, gebeliğe göre ilaç yazdım eczaneden test alın onları yapın dedi 🤷🏼♀️