Fasulyelendikk Kızlar bebeğimin bir böbreğinin şiş oldugunu öğrendik doktor dogumdan sonra tedavi uygulanır dedi ama içim pek rahat etmedi acıkcası Bilen birisi basına gelipte düzelen birisi varmı
yokusbebek Fasulyelendikk Bizim de aynı sekilde genişleme var. Tek böbrekte. Doktorum doğumdan önce veya sonra kendiliğinden geçebilecegini söyledi. Tabi ihtimal. Erkek bebeklerde sık karşılaşıyormuş. Doğumdan bir hafta sonra kontrol ettirin dedi. Burda da duymuştum böyle olup geçenleri.
perihankrkya Fasulyelendikk arkadaşım hamileyken bebeğinin de oyle olmuştu hatta arkadasiminda oldu ama doğunca gecti ikisininde ama sen yinede doktora danış cnm doktorlsr daha iyi bilir
Fasulyelendikk yokusbebek doktor bana net bilgi vermedi sadece diyo dogumdan sonra tedavi ettirirsin internetten bakıyorum cokta sıkıntılı bişey değilmiş sonradan geçebilirmiş ama doktorlar korkutuyo işte
Fasulyelendikk perihankrkya doktor da net konusmuyo ki iki gündür 5 hastane gezdim dogumdan sonra tedavi olcak diyo anca içimi rahatlatamadılar bi türlü
yokusbebek Fasulyelendikk Acaba genişleme çok mu büyük, o yüzden mi böyle söyledi doktor? Benim doktorum Perinatolog. Büyük ihtimalle geçer ama devam ederse de ameliyat olabilir, çok sıkıntılı bir durum değil dedi.
Fasulyelendikk yokusbebek Yani cok moral bozucu konusmadı sadece net bişey söylemedi hatta sürekli sakalasarak baktı cocuga