Ebbruc Tuqu iğneyle hormon verildiği için vücuda test pozitif çıkar zaten, asıl sonucu 12-14 gün sonra alırsınız, iğnenin etkisi zamanla azalacak çünkü
DidemAk Ebbruc benim çatlatmanın 10.günü bugün az önce test yaptım çoookk silik 2.Çizgi çıktı ama erken mi oldu acaba
Elifjkl 2424aa deneme bence ben 3 günü denedim pozitif çıktı herkes 12 .gün yap diyor bekle ama yumutlama olmusmudır acaba ben onu öğrenmek istiyorum
Ebbruc DidemAk bence erkendir, benim 12.günde negatife dönmüştü testlerim , bikaç gün daha bekleyin öyle yapın ya da kan verin. Bazı kişilerde iğne etkisi çabuk geçiyormuş bazılarında daha uzun sürüyomuş
Ebbruc DidemAk çıkarabilir çıkmayada bilir bence bekleyin iğnenin etkisi tamamen geçsin , çünkü 5 bile çıksa ümit verir boşu boşuna
DidemAk Ebbruc adet olacak gibi ağrılarım da var zaten kasıklarımda bide ben aşılama oldum bakalım hayırlısı artık
Tuqu Ebbruc bende aşılama yaptım. Pazar gecesi iğne yaptım. Salı günü aşılama oldu. 2 hafta sonra yine salı gününe belli olur yanıltmaz heralde değilmi?
Asli_0025 Elifjkl hayır zaten yumurtanız olgun haldeyken iğne oluyorsunuz iğne zaten çatlatma iğnesi çatlamıştır ilişki günlerinizide değerlendirdiyseniz inşallah hamile olursunuz 12. Günde yapın testi mesela ben 12. Günün gecesi adet olmuştum