Sibel2334 lilyum_ Ewet hemn çıktı teste ama kanda negatif oldu😔inşallh ama İnşllh sizin öyle değildir güzel haberler alırsınız🤲🏻 inanki adını hatırlamıyorum testin
elip12 lilyum_ geçen de ben atmıştım hatırlarsanız sizde yorum yapmıştınız sanki :) benim markası artımed idi ve gece yaptığım testi atmıştım size sabah kan verdiğimde 42 değerini aldım… Pazartesi günü tekrar verdiğimde 211 idi :) umarım sizinde pozitiftir :)
lilyum_ Runzo ayy cok heyecanlı testte daha koyu olsun o zamn kan vercem bir süre evde takip etmeyi düşünüyorum 🌸
Yektek22 lilyum_ canım çok sevindim hayırlı olsun yumurtlama.tarihin neydi birde testin markası ne acaba
lilyum_ Yektek22 ovulasyon takibi yapmadım ama tahminen 26 27 diye düşünüyorum o zaman akıntım çok olmuştu. Testin markası prodoctor en cok guvendigim ve hep kullandığım bi marka tavsiye ederim
Runzo lilyum_ ayyy ben dayanamadım hemen ertesi gun vermiştim😊 e nabizdan sonuc çıkana kadar meraktan ölmüştüm😃
senatss Elinde bir twst daha varsa hemen yapmalısın tabi herkeste olmaz ama o kadar cok belirgin pozitifler gördüm ki ama kan negatif çıktı yıkılmıştım bi test daha yap bence şimdi hakkında hayırlısı olsun inşallah
lilyum_ senatss yaa o zaman biraz idrara sıkışıp tekrar yapıyım. Yine pozitif olursa gebelik vardır diyebilirim demi?
senatss lilyum_ tabi ki o zmn diyebilirsin ben bu testlerde hiç şanslı değilim şu anda da 1 gün geçti benimde ama test yapmıyorum yapmayacak da bekleyecem öyle yoksa çok üzülüyorum
lilyum_ senatss ben hep bu markayı kullaniyorum negatifken hic pozitif görmedim kuruma da değil çünkü hemen belirdi. Ama yine de tekrarrlıcam insalalh yine pozitif çıkar
1Anneadayiiii lilyum_ hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler hamileliğin sağ salim kucağına alırsın inşallah 😍❤️
senatss lilyum_ hangi marka kullandın? Tekrarlayınca bize de at lütfen merak ettim 🙏 inşallah hamilesindir🙏