Nergisim09 lilyum_ maaşaallah bu hafta ne güzel haberler geliyor Allah’ım yaaa çok sevindim sizin adınıza şaka gibi geçen aylarda olmayanlar bu ay oluyor darısı bizlere Rabb’imin izniyle 🤲🏻😊
Yes_mom0 lilyum_ ay kuzu ben de gördüm hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️ kız ben burdayım diyor ya annesi🤭
lilyum_ cansureis Ervsrc kan icin biraz beklesem mi? Hemen kan verince doktorlar net konusmuyor. Benim bi kurtajim var onda beta degerim yavas artıyordu hastanede beni cok korkutmuslardı ilk gittigimde bile. Simdi gidip stres yapmak istemiyorum. Önce evde takip yapıp sonra gitsem kan versem?
lilyum_ Hala inanamıyorum ellerim titriyor yazamıyorum. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam Nergisim09 Minikklerinannesi5 Bir_nazenin01 Kivircik01
Ervsrc Kesin düşünmeden birkaç test yapın ya da en güzeli hastaneye gidip kan vermek hayırlı olur inşallah
Bir_nazenin01 Hemen kan ver canım senin adına çooook mutlu oldumm bigün de benim regl günümdü haftalarımız aynı 💖🥰
Ervsrc lilyum_ heyecan çok fazla oluyor ama bence 2 3 gün bekle bir test daha yap.evde ondan sonra git istersen
Merve2558 lilyum_ bnmki 3 gün geçtidun test yaptım test negatif hala beklemedeyim hamislerin duası kabul olurmuş. Dua ederseniz çok makbule gecer