Gizemiii Kızlar biraz birbirimize fikir mi versek akşam yemeği için düşün düşün stres oluyorum ben sizler neler yapıyosunuz, bulantıdan fırsat bula biliyomusunuz…
crazyymom Gizemiii dün karnıyarık yapmıştım bulantim yok şimdilik rahatım ama bize menüyü hergun eşim belirler o yüzden rahatım bana sadece pişirmek kalıyor bugünün menüsünü daha bulamamış onu bekliyorum pişirmek için 😀
Semyil Gizemiii bugün temizlik yaptım o kadar yoruldum ki patates salatası yapıcam canım hem doyurucu hem kolay. Yanınada ayran çorbası
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gizemiii Princ pilavı Patlıcan yemeği Üzüm kompostosu yoğurt Çok birsey yiyemiyoruz biz 3 kişiyiz ben bulantidan yiyemiyorum oğlum 6 yaşında yemeğe düşkün değil
Merve-metin Gizemiii çalıştığım için 1 gün önceden yapıyorum yemekleri ve yemek bittiğinde ne yapacam diye tekrar stres yapıyorum 🤦♀️ bugün menüde nohut pilav ayran var
Aylaa123 crazyymom bizimkilerde bilmem ne istiyosan yap diyor ama yapıncasa yemek ayrımı yaptığı için yemiyor . Sürekli bir döngü aynı yemekleri yiyoruz 😂😂
Gizemiii crazyymom hahahahahahah benimki sen ne istersen yap diyor kriz geçiyorum fikir versene be adam😅😂
crazyymom Kze evet hiç inkar edemem şanslı olduğumu hahah 6 yıldır evliyiz hep böyle devam etti çok şükür 🫠
crazyymom Gizemiii evet herkes dert yanıyor bu şekilde 😄 benimde kocam arkadaşlarına soruyomudur acaba bugün ne yemek söylesem diye 🤣
Dunyam28 Gizemiii valla ben bugün erişte, barbunya ve cacık yaptım, her gün her gün hem çalışıp hem yemek düşünmek zor 🫠