Hilal2901 Nesegull bormal regl kanaması gibi fazla değil. İlk gebeliğimde dikisim çoktu yine de regl kanaması ksdar kanamam oldu fazla olmuyor
Nesegull Hilal2901 bana çok abarttilar da çevrem hasta bezi aldım ben yinede çok kanaman oluyor haftalarca şöyle böyle o yüzden sordum
Havvanur42 Hilal2901 maşallah diyeyim ozaaman 😄 rabbim uzun ömür versin sağlıklı mutlu bir yaşam sürün inşallah 😍😍
Sezennkz Hilal2901 😂biz 37 haftadayız şuan hiçbir şeyim yok ama bebiş 3300 sizin gibi beklersem sanırım kilosundan dolayı normal yapamayacağım :(((
Eminebil Hilal2901 Canım hayırlı olsunnnn🥹 Son haftalarda pilates, yürüyüş, çay, hurma vb doğumu tetikleyecek bir şeyler yapmış mıydın. Ayy darısı bize ben de son günlerdeyim 💞🤲🏼🫶🏼
Hilal2901 Eminebil aksak gebe yürüyüşü, 2 kez de yerleri elimle silmistim çömelerek, ev içinde de sürekli hsraket halindeydim, cinsel ilişki, hırma, ananas, ahududu yaprağı çayı hepsini yaptım 😂 etkisini de gördüm bence
Nurbozdag08 Hilal2901 maşallah çok şükür çok güzel kolay doğumun olmuş dikiş kesik var mı. Bende inşallah böyle bir doğum hayal ediyorum çok korkuyorum kolay doğum için yaptığın belli bi şey var mı 23. Haftadayım bende
Hilal2901 Nurbozdag08 ilkinde dikişim çoktu ama bunda hiç dikişim kesim olmadı. Tek tavsiye kendi sancını sonuna kadar çekip ıkınma anında da ıkınmayı kesmemek ❤️
Elfkzlky Hilal2901 aa şaşırdım farklı olmasına. Ilk cocugumda bir hafta sancı cektim. Acılmam olmuyordu. Simdi 37-0 ım. Bakalım sancı mı olacak acılmamı. Şaşkınım dogrusu. Umarım sizin gbi bi avazda dogururum cınku ılkı cok zordu🥹🥹
Eminebil Hilal2901 Kız vallahi dün yaptım çocuklar bakıyor bana tuhaf tuhaf 😃😃😂😂😂😂😂😂😂 aileler balkonda çay keyfi yapıyorlar. Cay karıştırırken beni görünce birden sesler kesiliyor ahahahahaha 😂😂😂😂
Hilal2901 Eminebil olsun sen pes etme onlar dogurmıcak sen dogurcan 😂😂😂ama çok komik oluyor shhahahahhs