Babymom07 Lutfiye20 Çok iyi günlerimiz aynı bende 15inde doğsun istiyordum da bakalım 13ünde randevum var doktor ne diyecek 🙃
Ayvareceli DmlKyra ay deme öyle yaa ben ikizler eğlencelidir kafadır. Kocam koç burcu yüksleeni ikizler. Yükseleni olmasa o inat halleri çekilmez 😂
Ayvareceli Gizem9688 aa ne güzel anlattın teşekkür ederim valla hiç çevremde yok şuan youtubedan babaros kozan başak burcunu dinliyorum 😂 o kafasına mantıklı gelen şey belki bana mantıklı gelmiyor o eşimde de var ya delirtorum bazen. Eşimde koç ben kova
Gizem9688 Ayvareceli ben koçum eşim başak. 😂 oğlum da muhtemelen başak olacak. Gideyim de mikrofiber bez stoklayayim. Temizlik yapariz 😂😂😂
Ayvareceli Gizem9688 ayy temiz olsun oğlum düzenli olsun en sevdiğim tabi obsesif olmadığı sürece normal şartlarda güzel. Yoksa foşur foşur kafayı yedirtir bana hahahhaha😂😂😂 kendinde sevmediğin mesela kötü bir özelliğin var mı başak olarak. Hiç bilmediğimden tanımadığımdan soruyorum. Evimen mi dışa mı dönük. Gelenekçi mi yeniliklere açık mı? Ailesine düşkün mü yoksa bağımsızlık mı seviyor. Ben kova eşim koç ikimizde birbirimize düşkünüz ama ailelerimiz için öyle konuşamam. İkimizde dışa dönük yerine göre evcimen ama spontane de planlarla şak diye karar verip aktivite yaparız. Başaklar nasıl
Gizem9688 Ayvareceli eşim asiri evcimendir. Sevdigini tam sever. Sevmediginin de asla kalbini kirmaz ama sevmez. Ben öyle degilim koç olarak. Sevdiğimi direkt belli ederim hatta yuzune soylerim kalp kirarim. Ama eşim cok daha uyumludur. Insanlari tanimayi sevmez ama ortama cok iyi ayak uydurur. Benimle cok iyi anlasir ama benim disimdaki ailedeki hicbir insana tahammülü yok gibi (gerci onlar da cok sacmaliyorlar adam hakli) 😂😂 asla ani plan sevmez. Önceden planlayacak illa. Gelenekci bi adam. Ya siyah ya beyaz. Grisi yok. Ama yine olsun yine asik olurum öyle bir birbirimize düşkünüzdür
Ayvareceli Gizem9688 eşim aynı sizin gibi pat pat yüze söyler. İlk tanıdığımda ay ne patavatsız demiştim ama kalbinde kötülük yok iyiliğine konuşur genelde bazende kalp kırar ama sonra dayanamaz gönül alır. Bana çok düşkün. Yükseleni ikizler. Belki ondan ani planlar yaparız. Eğlencelidir. Başağı dinliyorum şuan baya gelenekçi evcimen yeniliklikleri pek sevmeyen, rutin ve monotonluktan hoşlanan biri gibi. Ben mesela hemen insanlarla kaynaşırım sohbet muhabbet ederim. Eşim(koç) öyle olmamasına rapmen ayak uydurmaya çalışır. Daha uzakta durup önce tanımaya sonra samimi olmaya çalışır ben öyle değilim ateşlere atlarım😂 başak eşimden de garantici temkinli anladığım kadarıyla. Peki karamsar mıdır? Pozitif mi düşür sürekli nasıldır ruh hali
Gizem9688 Ayvareceli en kotuyu dusunup onlem almaya calistigi için cok karamsar 😂 surekli düşünür 35 yasinda adamin kafasinda 2 tel sac kaldi o da beyaz 😂😂😂
Ayvareceli Gizem9688 Allahım oğlanın ergenliğini düşünemiyorum inşallah ergen depresyonlarına girip beni delirtmez😂😂😂
Gizem9688 Ayvareceli eşim cok uslu bi bebekmis. Cok uslu bi cocukmus hep. Evcimen oldugundan. Insallah oğluşum da uslu olur
nurdangg Elayyy 37+2de 3600 kilo dedi haftada 300-400 gram artıyor bebek bu da normal doğum için sıkıntı daha haftan var önünde dedi
Atilla-oktay Babymom07 37+4 şükür daha hiç sancım ağrım olmadı doktorum yurt dışında olduğu için başka doktora ultrasona girmek istedim suyun fazla dedi biraz panik oldum hafta sonu suyum gelir birşey olur diye keyfimde pek yerinde değil normalde hiç oturmayı sevmem elim kolum kalkmıyor hep yatmak uzanmak istiyorum şu 2 gündür Allah izin ederse hayırlısıyla pazartesi sezeryan olacağım
Hilalll1616 DmlKyra ben tam 36. Haftada oldum, 2-3 saniye sürdü. Doktor çekilince bitti mi dedim şaşırdım hatta, kendini kasıp sıkmadığın müddetçe hiç acımıyor, bence sıkıntı yaşayanlar kendilerini çok sıkanlar.
Masmavi0610 Seymatolaman27 benimde aynı haftada çıktı nasıl ağrılarınız oluyor acaba bana normal normal diyorlardı ama enfeksiyon çıktı
Seymatolaman27 Masmavi0610 özel bölgemin içinde sürekli geçmeyen bir baskı ve ağrı adet sancısına benzer rahim açılır gibi hatta ben doğum başladı sandım ama enfeksiyonmuş ilacı aldım iki gündür çok iyiyim
Cansu__1997 Seymatolaman27 bendede var ve kaşıntı hem.ic hem dışında dışı için. Cildiye krem verdi boş
Babymom07 Cansu__1997 aynı gün vermiş ❤️🥰 ben 15i gibi olsun istiyorum bakalım doktor ne diyecek artık gün saymaktan yoruldum 🥲