Nart Cansu-2600 stressiz korkusuz olmayı özledim her an bir sey olucak gibi geliyor ve günler geçmiyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 Anlık değil sürekli kafam da su içsem birsey yesem aklıma geliyor. Artık doğru düzgün çay içmiyorum mesela
BusrAsil2019 MiracAlpinveUmutunAnnesi kıyamam ya şöyle demişti doktor bana stres yapıp sağa sola saracaksan 3 tane iç günde ama ben onu başaramadım yapabilirsen bunu yap diyeceğim ama günahına da girmek istemem 😏
Hayat70 Cansu-2600 Ama o tekmeleri yokmu o herşeye bedel oluyor o ayaklarını tutup isirasim geliyor.😍
Fatma-Zehra-gunes- Cansu-2600 temizlik yapmak çılgınlarca yüzüstü uyumak, pizza yemek, etli çiğ köfte yemek,
tugce_snygt42 Glm maalesef doktorum bu kadar sabretmissin az daha dayan diyor bende mecburen doğumu bekliyorum 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 Benim şuanda düşük tehlikem var canım malesef onu da yapamam doktorum kesinlikle önermiyorum dedi. Ozaman düşük tehlikem yoktu birde. 14.haftaya kadar kesinlikle içmeyin diyorum 14.haftadan sonra da öyle ama size kalmış dedi.
YncaY Cansu-2600 Yüzüstü uyumayı aktif temizlik yapmayı istediğim kıyafetlerimi giymeyi kuş gibi hafif olup hızlı yürümeyi 😂
Birannecik10 Rahatça temizlik yapmak bol deterjanlı 😂 Çiğköfte kesinlikle🥲 İnce belim😅 Yüzüstü yatmak🥲 Salçalı sosis ve sucuklu yumurta😂 Karışık pizza😂
Tuugbaaa Birannecik10 çiğ köfte ve pizza gerçekten özlenen şeyler ama ben şanslıyım kocam yapıyo evde ikisinide 🙏 ama evde maalesef yapamadığımız için kokoreç aş eriyorum desem 😂
Hayat70 Cansu-2600 Aslında bazen hiç çıkarmak istemiyorum biliyor musun o kadar güzel birşey ki içinde hissetmek benimle oyun oynuyor bazen.Ayni vücudu paylamak çok güzel.🥰
Tuugbaaa haftadayım ve daha şimdiden keşke bi 10dk yüz üstü yatma şansım olsa diyorum sırt ve bel ağrım yüzünden 🙂
Birannecik10 Tuugbaaa çiğköfteyi evde bizde yapıyoruz ama dışardakinin tadı ayrı işte sonunu düşünmeden yemek bile güzel😂 pizzayıda sadece parmesan mısır zeytin ve mantarlı yiyorum ben sucuk ve sosisi özledim pizzada 😂
gmzenur-aydn977777 Cansu-2600 valla yüzüstü uyumayı özledim bazen böyle uyuyamadigim için ağlıyorum resmen 😪😪
Gg5348 Cansu-2600 sigarayı çok özledim günde 3-4 kahve içebilmeyi colayı ve yaz günlerinde buzlu kokteyller içmeyi çok özledim 🥹
Bns1- Midye, suşi😀 Sigara bağımlısı değilim ama biri yanımda içince bende yakayım bir tane diyesim geliyor normalde yapmam😀
Tuugbaaa Birannecik10 bişey olmaz sosis değil ama ince doğranmış sucuk en azından 2 diliminde ye ben yiyorum pişmiş oluyo fırında baya göz hakkı bee 😂