Deryadry Cansu-2600 suşi yemeyi özledim🫠normalde de severim ama hamileyken daha çok canım istiyor.Acaba haşlanmış yesem sorun olur mu
Cansu-2600 Deryadry Tam pişmiş olması gerekiyor diye biliyorum ama çok canın çekiyorsa doktoruna bı danış istersen
Ecekrk Cansu-2600 ben endişelenmeden bir saat geçirmeyi özledim eskiden kafama taktığım endişe ettiğim korktuğum şeyler ne boşmuş 😔
Cansu-2600 Ecekrk Endişe sana ve bebeğine zarar verir ama sen zaten biliyorsundur o yüzden yapma iyi düşün herşey iyi olsun 🌸
Mery6619 Cansu-2600 erken doğum riskimden dolayi sürekli yatıyorum. Rahatça bi markete gitmeyi kızımın elinden tutup parka götürmeyi aslında çok basit şeyleri ama artık benim için zor olan şeyleri özledim
Cansu-2600 Mery6619 Çok geçmiş olsun vaktinde hayırlısıyla bebeğiniz gelir inşallah sağlıkla huzurla 💕
Minnaksever Cansu-2600 rahatça uyumayı koplt pantolon giymeyi günde iki kez Türk kahvesi içmeyi koşmayı ve en önemlisi kızıma kucağıma almayı
Eslam Cansu-2600 mide yanmasini düşünmeden herseyi yemek Yüz üstü uyumak Rahat hareket etmek Istedigim bedeni zor olmadan bulmak eski vucuduma dönmek Dolabi acar acmaz artik gelir mi ki demek yerine hemen giyip cikmak
Betul_ela0 Cansu-2600 kıyafetlerimi özledim kocamı özledim uyumayı özledim sigara ve ⅘ bardak kahve içmeyi özledim kızlarımla koşmayı özledim rutin nimettir rutinimi özledim 🩷
Cansu-2600 Z_ulall Ayyy bişey kalmamış sağlıkla kucağına al inşallah 💕 2.5 ay var daha benim 18-23 Ekim arasi demişti doktor
ykaya18 Direkt kendimi özledim😪 Sürekli istirahat halindeydim, evdeyim, hep yatıyorum. Hareketli bir hayatım vardı, şimdi işe bile gidemiyorum. Ufaktan depresyon moduna geçmek üzereyim sanırım, sürekli ağlıyorum.
Reina Cansu-2600 sigara ve kahve ikilisi, bir de ödemsiz halimi özledim. Aşırı çirkinleştim bu gebelikte
BeyzaMutlu Cansu-2600 yüz üstü yatmayı ve deliksiz uyku çekmeyi özledim mide yanmasından bebişin hareketlerinden asla uyuyamıyorum