Cansu-2600 Hamileliğin gelmesiyle neleri özlediniz ? Benim yere eğilmek ve sırt üstü yatmayı özledim 🌸
Tutaste_ Cansu-2600 hiçbişeyi kafaya takmamayı özledim ilgi alaka beklememeyi özledim aile tarafından. Hamileyken cok destek ariyorsum onu anladım aileden
MiracAlpinveUmutunAnnesi Cansu-2600 Hamileikten önce sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım. Sigara çay sigara kahve içmeyi özledim.
Hulo2105 Cansu-2600 rahatça uyumayı valla. Dönemiyorum bile artık ve burnum tıkanıyor aslında açık ama kuru rahat edemiyorum. Birde eğilemiyorum çok canım acıyor 🥲
Cansu-2600 MiracAlpinveUmutunAnnesi Bak bendede oluyor biliyomusun bazen sahil kenarına gidiyoruz bı çay sigara güzel giderdi şimdi diyorum 😁
Glm MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de hamile kalmadan içiyorum, 15 yıl içtim. Hazır bıraktınız bence özlemeyin🪷
MiracAlpinveUmutunAnnesi Cansu-2600 Valla ben artık doğru düzgün çay içmiyorum. Oğlumu okula bırakır eve gelir çay sigara içerdim hemen 🥺
Zuleyha_18 Cansu-2600 bide riskli gebelik, neredeyse gebeliğin başından beri yatıyorum hep dikkat ediyorum beni düşün böyle kopurte kopurte her yeri temizleyesim var 🤣
Cansu-2600 Hulo2105 Ama iskenceymis gerçekten heleki yere bişey düşüyor etrafta kimse yok onu almak zorundasın falan of yani 😁😁😁
Hulo2105 Cansu-2600 hahahha ben almıyorum genelde kalıyor ya da ayak parmaklarımla almaya çalışıyorum😂😂
Sedadvc Cansu-2600 sigara içmeyi, eşimle maç gunlerinde tavuk bira yapmayı, ketçap ve mayonez yemeyi, yüz üstü uyumayı, eşimle eskisi gibi sakalasmayi ve fingirdemeyi ve kıyafetlerimi özledim. 😅 Daha çok yazabilirim ama en çok bunlar. 🤭
ArvenMom Cansu-2600 hamileliğimi özlüyorum doğurdum 15 aylık ama test gördükçe milletin hamileliğini okuyunca heycanlanıyorum aşkla geliyorum 😂
meryemerdem Babymom07 kokoreç falan yenmiyor mu, yeni hamileyim gerçi yemedim hiç de ilgimi çekti şimdi yazınız 🥲
Booksandcats Babymom07 çok zorlanmaya başladım eşime devrettim ben de çok tedirgindim acıtacak diye ama asla acıtmıyor bebişin tırnaklarını da eşime devredicem 😬
Aylaa123 Cansu-2600 yüz üstü uyuyamayı . Yüz üstü uyuyamadan uykaya dalamayan biriydim çünkü suanda bu sebebten uykularım haram dalamıyorum asla 😂