Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Acaba bunu içmek dokunur mu içenler varmışda(besin içerir)
Ssraa
Evet kızlar soda. İçeni çok duydum hamilelikte. Ama biliyorsunuz ki hamilelikte gaz sorunumuz hayli oluyor en ufak gazlı bir içecekten, en ufak bir yelden. En azından benim öyle. Buluttan nem misali👹 içeyim diyorum ama bu sebepten korkuyorum. Acaba buna bir etkisi var mıdır teşekkür ediyorum sürçülisan ettiysem affola☺️
Laayla
Ssraa
günde bi tane sade içebilirsin içine limon sık diğerlerinde katkı maddesi var pek tercih etmiyorum ben
tazecikanneee
Ssraa
meyveliyi bilmiyorum da kuzum sade soda bebeğin amniyon sıvısına da faydası okuyor sıvı azlığı olanlara dr Öner’iyor
GlsmmKlyn
Ssraa
soda değil maden suyu içtiğin taktirde sorun değil hatta faydalı ben içmeye çalışıyorum ama meyveliler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Krasivyy
Ssraa
soda değilde mineralli su içebilirsin maden suyu gibi soda ve ikisi farklı şeyler o daha faydalı ama sodanın da zararı yok bnde içiyorum
Tuanamm
Ssraa
aksine doktor bana günde 1 veya 2 tane sade soda iç dedi
Selale_bati
Ssraa
gunde 1 tane sade soda ic canim hem magnezyum acisindan zengin hemde bebege kilo aldirir
BeyzZaA
Ssraa
ben midem yanınca meyveli tüketiyodum
Nurrrrr
Ssraa
Canım tabiki sadec soda iyi ama ben icemiyordum doktora danıştım öyle icemiyorum diye bana vişne suyu koyabilirsin dedi hamileliğim bıyunca içtim hamilelikten sonrada ictim hiç bir sıkıntı yaşamadom cok şükür canım lezzetli oluyor 🤣🤣 kusura bakmayın canı ceken olmadı insallah 🙏
Eymerce
Ssraa
sodanın içinde (maden suyu olanında) gaz yok canım sadece minareller var o da bebek ve senin için çok önemli. 6 Aydan sonra başlayan kramplar için önlem oluyor. İlk gebeliğimde doktor günde 2 tane içmemi önermişti.
EmraheydaBier
Ssraa
evet kibar bayan soda faydalı benim miğdemi rahatlatıyodu kızımda günde 2 tane içiyodum ama sade soda olucak iyi gelmişti sevdiğim için içiyodum😇
Zelihasifa
Sade soda magnezyum acisindan cok faydali gunde 2 taneden fazla tuketmemeye calis
Ssraa
Zelihasifa
sadeyi içmekte zorlanıyorum, meyveli içsem de aynı etkiyi yapar mı peki
Bzkrt1
Ssraa
meyveli sodaların fantadan koladan pek bi farkı yok bence. Sade maden suyuna limon sıkıp içmeyi dene istersen belki alışırsın. Yani meyveli sodanın faydası yok en azından şekeri bile zararlı ama maden suyu yararlı..
23Zumra
Ssraa
meyveli zararli canim sadesini ic
Ezgia
Ssraa
doktorum her gün 1 tane içebilirsin dedi. Gaz sorunu yapmıyor. Ama meyveli aldığın şeyin içi katkı dolu. İçine meyve ya da limon atarak istediğin tadı elde elebilirsin. Biraz da nane yaprağı güzel olur. Zaren içimiz yanıyor nane rahtlatır :))
Bskrt
Ssraa
meyvelisi şeker ve kaloriden başka işe yaramaz canm, içebiliyorsan sade iç ya da hiç içme
Sadesi mineral bakımından faydalı ben hep 2 tane içerm hiç kramp sorunum olmadı 37. Haftama geldm
Ssraa
Laayla
ah o katkı maddeleri yok mu😒 tase sıkılmış bir meyve suyu koysam içine biraz olur mu sence😁
Ssraa
tazecikanneee
hıı o yüzden içiliyor yani☺️ Sağolasın canım🙏🏻
Laayla
Ssraa
olur bacım azcık bana da yolla 😂
Ssraa
Laayla
gel içelim ay☺️☺️
Ssraa
GlsmmKlyn
canım soda derken aslında maden suyu demek istemiştim☺️
Laayla
Ssraa
geliyorum aç kapıyı😂
Ssraa
Laayla
bas bas zile bas😁
Ssraa
Krasivyy
canım aslında maden suyunu kastettim soda derken☺️ Gaz açısından sıkıntısı oluyor mu diye sormak istemiştim
Krasivyy
Ssraa
e birazcık oluyor ama kaçış yok gazdan malesef
Ssraa
Tuanamm
anladım teşekkür ederm☺️☺️
Laayla
Ssraa
tamam😂😂
Ssraa
Selale_bati
tamam canım sağolasın