Burda evden çalışmayla alakalı bi post açmışlardı yorumları okudum yok hepsi burada müşteri hizmetlerine başladım gibi gibi yorumlar evet arkadaşlar bu tür işler var bu işi yapanlar var kuzenim Türk havayolları bilet satış danışmanı yıllardır evden yapıyor o kariyerde bulmuştu bu tür yerlerde inanmayın neyse bende inandım başvurdum aradılar benim aradığım numara 0850 onlar bana 5 dk sonra geri dönecez dedi 45 dk sonra aradılar 0549 nolu hat neyse adam söyledi işte ben başka firmaları söylüyorum yasak söyleyemem tamam hepsi burada olsun e postamı istedi mail attı çok önemli bi bilgi yok içinde neyse Aradan yarım saat geçmedi telegramdan biri bana mesaj attı numarası görünmüyor nasıl bi ekiplerse numaram çok çok yeni hatta düşünün bi aylık falan kimse de yok anladım onların verdiğini satıyorlar numaraları arkadaşlar o kıza telegramdan cvp verseydim hemen başkası da yazacaktı daha önce başımıza dolandırmayla alakalı bi durum geldi polislik olduk orda polisler anlattı yani inanmayın evet o tür iş yapanlar var ama bize o şans gülmez elinizden olmayın arkadaşlar çala çocuğumuz var yazık günah