Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
İdarda yanması olan var mı ya ?
Zehoyasuncuk
İdrarım çok kötü yanıyo ya kızlar ben yapmalıyım ?
aysecakir
Zehoyasuncuk
Sanırım idrar Yolu enfeksiyonu.bol bol su için iyi gelicektir ama siz yine de doktorunuza görünün önlem alınması gerek hamilelikte.
hohomoromu
Zehoyasuncuk
Gecikmeden idrar tahlili yaptırın muhakakk . Enfeksiyon belırtısıdr muhtemen
Krasivyy
Zehoyasuncuk
dr a gidin idrar yolları enfeksiyonu olabilir
Minikdunyam
Zehoyasuncuk
ben bu akşam duramıyorum yapacak tek bişey var oda doktora gitmek ve antibiyotik tedavisi inan burda ne derlerse desinler geçmiyor ben bi hafta hap kullandım rahatladım yarın kontrolüm var tekrar yazdıracağım
Zynur16
Zehoyasuncuk
kaç haftalıksın canım
Nurdan0104
Zehoyasuncuk
idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol su iç eğer geçmezse hastaneye git bulantin da varsa eğer önemli çünkü geçmesi gerekiyor canım bebisini etkilemesin bende çok yaşıyorum onu
marven
Zehoyasuncuk
3 farkli doktora gittim hepsi antibiyotik evresine gecmeden once sirkeli suyu da bi deneyelim dedi mikrop kiriciymis bi de beyaz banyo sabunuyla yikamak. Sana ozel olsun tabi. Benm doktorlsrim bu ikisini siddetle onerdiler
Hnfeshnn
Zehoyasuncuk
idrar yolu enfeksyonudur. Eğer fazla ise antibiyotik veriyor. Ben Suan onunla savaşıyorum 😏 kızılcık suyu çok iyi geliyor dediler doğal antibiyotikmiş idrar yolu için. Onu deniyorum Suan bide artı olarak
Selenaygur
Zehoyasuncuk
canm doktorunla gorus hemen idrar yolu enfeksiyonu olabilir ve hamilelikte sikinti yaratir diye biliyorum gecmis olsun 😊
Zehoyasuncuk
aysecakir
bu aralar fazla su içmiyorum belki de o yüzden ay bilemedim ya 😞
Zehoyasuncuk
hohomoromu
Salı günü doktara gidicem söylücem olmadı
Zehoyasuncuk
Krasivyy
inş kötü bir sey çıkmaz ya 😞
marven
Zehoyasuncuk
kac doktora gittiysem ( hic gecmiyodu benm yanma ve kasinti) enfdksyon dedi tablet ve suya katmali ilaclardan kullandim azcik azalir gibi olsa da tamamen gitmiyo ama SIRKEYI SUYU INCELTIP LAVABODAN SONRA KULLANMAK BENI RAHATLATTI
Krasivyy
Zehoyasuncuk
inşallah
Zehoyasuncuk
Minikdunyam
ay evt canm vala geçmiyor ne yapsan de gidiecm bakalım doktor ne diyeck
Hnfeshnn
Minikdunyam
kızılcık suyu dene canım
Depresif_polyanna
Dikkat edin bobrek enfeksiyonuna çevirir. Ben daha yeni iyiyim ağrıdan durulmuyor sonra
Zehoyasuncuk
Depresif_polyanna
Senin de mi ağrın vardı canm
Zehoyasuncuk
Krasivyy
sağol canm ya 😍
Zehoyasuncuk
Zynur16
tam iki aylık olduk canm 😊
Zehoyasuncuk
Nurdan0104
olur canm içerim su bulantım hamileliğimin başından beri var zayen yemek bile yiyemiyorm
Nrmnulkr
marven
sirkeli suyu nasıl yapıyorsunuz bi anlatırmısınız 1 kere mi içiyorsunuz
Zehoyasuncuk
marven
faydası oluyor mu canm ya
Zehoyasuncuk
marven
normal bidğimiz hacı şakir beyaz sabunlardan mo canm diyosn ? Sen
marven
Nrmnulkr
sirkeyi icmiyoruz canim suyla seyreltip lavabolardan sonra o suyla taharetleniyoruz gttgm doktorlarin hepsi ayni seyi soylddi bi bildikleri vardır deyip uyguluyorum o sizlama ve yanma hissi gitti bende
marven
Nrmnulkr
. Ben nrmal kendi sisesinde bi karis kalan sirkenin ustune su doldurdum citli kapakti kucuk tuvaletimden sonra onden sıkıyorum biraz bekleyip klozetin musluguyla duru suyla duruluyorum. Nasi yapicam falan diye dusunmustum ama boylesi pratik oluyo
Sonraki Sayfa »