Menis35 Dünkü kan tahlili beta hgc 911 Kaç haftalıkken kese ve kalp atışını görebilirim uygulamaya göre 4+3 diyor
Cimenn1223 Menis35 son reglin ne diyorsa o betayla hafta anlaşılmaz cnm uygulamaya yazdiysan direk bebegm bölümünde yaziyor ztn haftan
Aslaninannesi_ Canım şuan keseyi görme ihtimalin var 6.haftada kalp atışını ve bebeği gördüm ben 7 de duydum
fairytale_ Menis35 1500 ustu kese gözüküyor canım kımısınde geç dollenme oldugu ıcın daha gec gözüküyor betayla hafta uyumu denilemez yada son adet tarıhınlede bazen uyumlu olmuyor 🥰 ıkı gun arayla kan degerıne bakılmasıda lazım ona gore doktora gıdersın canım🥰
Menis35 fairytale_ çok teşekkür ederim 🙏🏻 dün muayneye gittim ama kese gözükmedi o yüzden sorayım dedim
busraburakefe 4+3 te ben de görememiştim canım bence bekle biraz daha erken sonrasında 5+1 de gittiğimde gördüm ben bekleyemedim heyecan yaptım :) sonra 10 gün sonra da kalp atışı duydum
Menis35 busraburakefe sağolasın canım inşallah sağ salim bende görürüm o yüzden beklicem önümüzdeki hafta gidicem umarım o zaman görürüm 🤲🏻